Wpis z mikrobloga

• 0
@Sinti to nie do końca tak. To dla Ciebie humor, ok. Problem się pojawia, gdy humor staje się stereotypem lub oskarżeniami, a ja osobiście muszę się z tym mierzyć często.
  • Odpowiedz
@Magdalie: coś w tym rodzaju, wiadomo że faceci świeci nie są i też powiedzą"ale równouprawnienie masz to spier.".
Pewnie jako że sam facetem jestem to widzę bardziej hipokryzję równoprawnienia po stronie kobiet, a kobiety znowu to że nie każda tak robi
  • Odpowiedz
  • 0
@kokrys jak chcesz się poddać aborcji nie zachodząc w ciążę?
Niestety ale samemu dziecka się nie ma. Ojcostwa się zrzec nie możesz, bo to niestety biologia, możesz się zrzec praw rodzicielskich.
  • Odpowiedz
@Magdalie:

to nie do końca tak. To dla Ciebie humor, ok. Problem się pojawia, gdy humor staje się stereotypem lub oskarżeniami, a ja osobiście muszę się z tym mierzyć często.

W takim razie bardziej musisz się mierzyć z głupotą a nie z stereotypami, obrażaniem czy humorem. Nikt normalny nie bierze stereotypów bez należytego dystansu.
  • Odpowiedz
  • 0
@Sinti jeżeli ktoś słyszy na jakim stanowisku jestem albo pozna widełki wynagrodzenia na moim stanowisku np w innej firmie to komentarze typu "musisz być dobra w łóżku" "komu obciagnelas by być tak wysoko" "dobra dobra, ale tak szczerze.... Komu musiałaś dać d--y?" sa na porządku dziennym.
  • Odpowiedz
  • 0
@kokrys możesz się zrzec praw rodzicielskich. No wpadka, za wpadkę odpowiadają obie strony czy chcą, czy nie chcą. Wiec od tego akurat dobrze, że nie ma ucieczki.
Zostanie oszukany przez kobietę?
  • Odpowiedz
@Magdalie jak mnie matka odrzucała i zajmowała się siostrami, teraz jestem taki sam w stosunku do kobiet, Kobiety ogarnijcie się bo ja nie zamierzam się zmienić za to każdej wytłumaczę dlaczego jest traktowana tak a nie inaczej, btw. jestem przystojny i przy kasie i głupich p--d próbujących swoich sił nie brakuje.. teraz żona mojego kunpla się łasi bo bierze rozwód i jestem lepszym kandydatem do wychowywaniabich dzieciaka, cirkawe co zrobi jak
  • Odpowiedz
@Magdalie też jeszcze chciałbym nie być molestowany codziennie przez kobiety, którym się podobam, no i też przez moją urodę nie jestem w stanie nawiązać normalnej relacji z kobietami chociaż to chyba jest niewykonalne bo z natury to są relacje międzypłciowe, no hujowe jesteście
  • Odpowiedz
@Magdalie: Ja uważam, że jeśli kobieta ma prawo by usuwać ciąże, dlatego, że nie chce dziecka, to facet ma prawo domagać się od kobiety by ona usunęła, gdy to on nie chce dziecka, np. został przez kobiete oszukany, czyli okłamała, go, że bierze tabletki. Albo przynajmniej ma prawo zrzec się z racji tego alimentów. No, tylko to troche niedorzeczna sytuacja, bo ciężko byłoby to udowodnić. Generalnie dziecko moim zdaniem powinno
  • Odpowiedz
@Magdalie: Najsmutniejsze jest to, że kobiety i tak nie będą brały poważnie, tego jak faceci krytykują świat, w ktorym dzisiaj żyjemy, bo odgórnie jest ustalone, że facet nie ma prawa narzekac, że wszystko musi "przyjmować na klate". I przez takie właśnie myślenie pozycja faceta jest w dupie. Generalnie to nienawidzę podwójnych standardów, niezaleznie od tego czy cierpi na nich kobieta czy facet, podwojny standard to glupota
  • Odpowiedz