Aktywne Wpisy
mickpl +1149
Ksiega_dusz +27
Jak zamierzacie dociągnąć do emerytury jako programiści, mając na uwadze aktualny rynek pracy, rosnącą podaż programistów oraz dynamikę branży, technologii?
#pracait #korposwiat #programowanie #programista15k #java
#pracait #korposwiat #programowanie #programista15k #java
Źle poszła koledze/komuś kartkówka, kolega/ktoś coś wywinął - rób tak dalej to skończysz jak twój/Kowalskiego tata i będziesz rowy kopał.
Nie tak dawno z tą samą nauczycielką lekcje miały dzieci sąsiadów. Sąsiad stracił pracę po chorobie i przez kilka miesięcy był bezrobotny. Gmina zlecała pracę interwencyjne - zamiatanie chodników, uporządkowanie parków itp. I co? . Ty jesteś tak durny że będziesz zamiatał ulicę jak Siedleckiej ojciec.
Lata lecą a zmieniają się tylko ofiary i zawody i prace godne pogardy Czy to córka woźnej czy karierka czy to kierowca śmieciarki. Zawsze jest kim gardzić.
Kumacie powiedzieć coś takiego do dziecka? Albo zrobić z dziecka ojca przykład nieudacznika? Doprowadzać tego typu tekstami dzieci do płaczu na lekcji kilka razy w miesiącu?
Przeraża mnie, że taki "pedagog" funkcjonuje w polskiej edukacji przez dekady, wpaja pogardę do ludzi, ich pracy, całkowity brak szacunku a do tego pastwi się nad dzieciakami.
#patologiazewsi #patologiazmiasta #nauka #szkola #strajknauczycieli #nauczyciele
Btw. Zostawiłem vica przed platformą, na końcu uciekałem tymi samymi drzwiami i zginął. Innym razem odpaliłem odliczanie i postanowiłem wyleczyć złamaną nogę xD
Niestety odwykłem już od tego typu gier. Kupiłem ostatnio Icewind Dale II, Torment Tides of Neumera, Shadowrun, Neverwinter Nights 2 i nie podeszły mi.
Najgorsze jest to że w mojej klasie