Wpis z mikrobloga

@kRpt: Powielanie mitów,wiedza czerpana zazwyczaj z filmików innych osób (seba kot juz go wyjasniał w komentarzach nie raz) no i sylwetka c-----a a gosc doradza co robic jak masz słabą partie xD
  • Odpowiedz
@kimikini: to fotka,na fotce zawsze sie wyglada lepiej. Wlacz filmik gdzie pokazuje sylwetke,ja widziałem go na zywo na silce. Zwykly chuderlaczek co widsc ze troche dzwiga i tyle (nie przeszkadza mi to ale na c--j sie kreuje na guru treningu siłowego)
  • Odpowiedz
@AgentStonoga: On ogarnia podstawowe rzeczy typu, że lepiej jest robić fbw/upper lower/push pull + podstawowe zasady na temat diety, ale z analizą weak linków i rozpisaniem jakiegoś sensownego planu, który nie jest oparty o same deloady i progresję liniową to raczej byłby problem.

Wyniki też ma bardzo średnie jak na taki staż, chodzi mi o to ile podnosi.

No i okropnie można mu się d---------ć do przysiadu, chociaż może już
  • Odpowiedz
@brtk122: Eh no cóż, z rosjanami mówiącymi po angielsku to może być trochę problem xD

Bardziej mi chodziło o książki, tylko że mało ich po angielsku

Na pewno warto poczytać forum sheiko (lepsze niż sfd XD) ale nie chciales zebym ci polecal sheiko no to coz
  • Odpowiedz
@RaVV: W sumie to cięzko stwierdzić, najbardziej polecam nie ograniczać się do jednej osoby

Jest wiele fajnych osób, które się znają na jakiejś konkretnej dziedzinie i są na tym polu ekspertami.

Ja mogę
  • Odpowiedz