Wpis z mikrobloga

Czy tylko ja mam wrażenie, że odkąd powstał fb i intagram w 2010 świat się wywrócił do góry nogami. K------o jest pochwalane i promowane najgorsze menele mają hajs większy niż ludzie którzy się uczyli lata pracowali żeby coś osiągnąć. Wspaniali artyści gdzieś są pomijani a ćpuny i debile promowani w opór. Co poszło nie tak?
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@R4ND0MM: chodzi o to, że osoby przez ciebie oglądane reprezentują cechy które właśnie potępiłeś. Więc sam się przyczyniasz do tego co napisałeś w tym wpisie. Chcesz zmienić świat, zacznij od siebie ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@framugabezdrzwi: Jeśli chodzi o ten drugi post ze screena odniosłem się do zachowania Adriana Polaka po walce z Kasujszem gdzie zachował się bezczelnie. W pierwszym poście nie pamiętam jaką sytuacje komentowałem. I gdzie jest z tym problem i jakie porównanie do instagrama czy do fb.
  • Odpowiedz
@R4ND0MM: Wszystko. Głównie to, że internet poszedł w nie tą stronę co miał i z połączeniem z ludźmi, którzy łykają szajs mamy to co mamy.
  • Odpowiedz
@R4ND0MM: Wtedy był ogarnięty, bo go tylko powtarzałeś. Brałeś ten szajs tylko z kilku portali jak wp.pl, onet.pl itp., a teraz ten szajs możesz wziąć z każdej strony internetowej, bo każdy może wrzucić co chce bez żadnych konsekwencji oprócz hejtu jak się to nie okaże prawdą, ale kogo teraz obchodzi prawda. Ważna jest sensacja.
  • Odpowiedz
@ZeT_: Ale ja ich nie promuje nigdy donejta nie wysłałem. Debilami sto razy gorszymi są te kalki instagramowe gdzie wchodzisz na profil typa czy typiary i mają takie same ciuchy takie same fryzury a to, że jak ty nie n---------m w opór seriali z netflixa to już inna bajka. Lubie sobie ich pooglądać bo to jest prawdziwe życie wole to niż szkołe czy co tam na tym tvn leci.
  • Odpowiedz