Aktywne Wpisy

huopisko +576
nie wiem kto zrobił to cudowne zdjęcie, ale cały dzień lata po twitterze
piękny kontrast pomiędzy zagłodzonym państwowym szpitalem, z którego odpada tynk, a drogimi samochodami lekarzy zaparkowanymi tuż pod nim
to powinno dostać jakąś nagrodę pokroju World Press Photo of the Year
#medycyna #nfz #lekarz #lekarz100k #konowalposting #polska
piękny kontrast pomiędzy zagłodzonym państwowym szpitalem, z którego odpada tynk, a drogimi samochodami lekarzy zaparkowanymi tuż pod nim
to powinno dostać jakąś nagrodę pokroju World Press Photo of the Year
#medycyna #nfz #lekarz #lekarz100k #konowalposting #polska
źródło: 1000005878
Pobierz
bArrek +80
Taka koleżanka z pracy lubi gdy się jej przyspermi tzn ja tego nie robiłem ale jak ktoś rzuci taki spermiarski tekst to się uśmiecha widać że się jej podoba a jeszcze jakiś czas temu była dziwna sytuacja trochę gdy weszła do mnie do pokoju i od razu wychyliła się za drzwi na korytarz jednocześnie wypinając w moją stronę i złapała się za pośladki tzn no w spodniach była i wgl i nie

No właśnie ja zauważyłem, że też tak mam, dlatego postanowiłem przygotować sobie taką ściągę i powiesić nad monitorem. Długo się zastanawiałem co na takiej kartce-przypominajce powinno być... co najbardziej będzie zwiększać moją efektywność, no i wymyśliłem, przygotowałem, wydrukowałem i powiesiłem...
W linku poniżej wrzuciłem kopię dla Was, gdyby ktoś z Was też chciał z tego skorzystać :)
https://user-images.githubusercontent.com/201263/55881631-495ae000-5ba3-11e9-86a4-c0cab8d95450.jpg
U mnie naprawdę efektywność wzrosła o kilkanaście-kilkadziesiąt procent :)
#zlotyrady #programista20k