Aktywne Wpisy

JanDzbanPL +43
Scifun założył patronite w celu szybszej produkcji materiałów i od tego czasu nic nie opublikował. W ciągu roku opublikował tylko jeden film o Titanie podzielony sprytnie na 3 filmiki - jeszcze przed założeniem patronite. 50k miesięcznie, 320k łącznie za nic. W ogóle mnie to nie dziwi że Polacy kupują pizzę z serem po 60zl ( ͡° ͜ʖ ͡°) #polskiyoutube #scifun
źródło: 1000019588
Pobierz
johnkashtan +7
W gorących jest dyskusja o koszulkach m.in. formułkowych noszonych na co dzień, jest tam dobry argument że takie ciuchy to fajny small talk starter. Przypomniała mi się sytuacja jak byłem w robocie i przyszedł gościu w czapce Maxa, jeszcze z 33. No i mówię "szanuję za czapę" i gościu się speszył i zaczął coś nawijać że ze swojej roboty dostał. No na pewno xD Jak to jakimś cudem czytasz facet to wyjdź

Mysle zeby zakupic, zastosowanie glownie tv box, czasem jakas prosta gierka
#kiciochpyta #android #tvbox #kodiwpigulce #kodi
Zerknij sobie na YT bo jakiś czas temu robiliśmy kampanię gdzie osoby użytkujące Shield TV od dłuższego czasu, nakręciły dodatkowe materiały z opinia. Pod tymi materiałami masz setki komentarzy użytkowników, jeśli samym youtuberom nie ufasz
używam od 2 lat, teraz przesiadłem się na wersje ultra (twitch na zwykłej wersji działał w max 720p60fps)
przez cały czas używana zero problemów w przeciwieństwie do kumpla xiaomi miboxa, który dość często ma jakieś problemy