Aktywne Wpisy
Lujdziarski +211
Na początku lat 80, urodziła się moja siostra, jako wcześniak. Zmarła po 3 dniach. Dzisiaj, albo nawet te 10 lat później by ją odratowali.
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Czy kontynuowali byście Wasz związek jeśli wasza partnerka by was uderzyła z otwartej dłoni podczas kłótni? Moja partnerka mnie uderzyła dziś pierwszy raz, jesteśmy razem już prawie 2 lata i nie wiem co o tym myśleć #zwiazki #niebieskiepaski
A potem placz ze na informatyce painta tylko ucza. No k---a a co myslisz ze jakis dobry programista 15k pojdzie pracowac za 3k i to po latach? XD
A potem płacz ze na angielskim w polsce c-----o ucza. A co k---a myślisz że zdolny lingwista pojdzie pracowac w szkole za 3k? XD
A potem placz ze na matematyce debil xD a co myslisz ze zdolny matematyk pojdzie pracowac do szkoly za 3k zamiast do banku za 10?
A potem placz ze mamy c-------h sportowcow xD a co myslicie ze zdolny trener pojdzie pracowac w szkole za 3k zl? XD
A potem placz ze chemii, fizyki c-----o ucza. A co myslicie ze zdolny chemik albo fizyk pojdzie uczyc za 3k zamiast jechac za granice i rozbijać atomy? xD
Beka z was prymitywy. Przez takich zawistnych polaczkow oswiata nigdy sie nie zmieni i zawsze beda uczyc u nas nieudacznicy.
U nas szkolnictwo zawsze bedzie c-----e bo praca to tylko kierat 8-16 wiec kazdy ma miec tak samo bo inaczej to nie praca.
Tak jest ze wszystkim- mlody lekarz? A jakim prawem ma dostac za etat wiecej niz 3k? Niech z--------a na kontrakcie po 400 godzin w miesiacu xD
Po prostu w tym kraju jest tak zawistna mentalnosc ze ten kraj nigdy sie nie zmieni. Kiedys myslalem ze to zawistne sowieckie myslenie, ale nie mlodzi ludzie sa tacy sami. U nas nie ma w ogole pojecia patriotyzmu gospodarczego, kazdy mysli tylko o tym jak samemu nie placic podatkow xD jak mowie ze ja nie uciekam w jakies gowno samozatrudnienia to jestem wariatem, bo jak mozna byc tak glupim zeby w podatkach wspierac swoj kraj xD tak jest ze wszystkim, od sprzataczki po prezesow bankow.
#strajknauczycieli #bekazpodludzi #bekazpisu #neuropa #4konserwy #pis #polityka
Komentarz usunięty przez moderatora
@Shmit:
Ma, ponieważ z tego co widzę po FB (na wykopie cięzko stwierdzić), to najwiećej sapią do nauczycieli właśnie patusy, które czerpią garściami z róznych systemów, nie mówiąc już o 5x500+.
Skoro sami doją system, gdzie podatków przez to nie obniżysz, to jak mozna się p-----------ć, że ktoś chce jakieś normalne pieniędze ZA PRACĘ.
Za
angielski? jak chciałeś się nauczyć to tylko korepetycje, wyjazdy lub szkoła językowa, których było tyle co nic.
System edukacji jest zły od dziesięcioleci i to czy nauczyciel zarobi 800 czy 8000 zł nic nie zmienia, bo i tak musi iść z duchem programu. Od tego trzeba zacząć. Jak to jest, że taka Finlandia zrezygnowała z nauki pisania, a
To chyba tylko w Warszawie i to po kilku latach
Dobro kraju buduje sie na przedsiebiorczosci, a nie na placeniu podatkow, ktore w duzej mierze i tak sa przewalane. Uczelnie wyzsze powinny byc prywatne, bo dlatego są chjowe,
@Bartek7991: acha wiec nie istnieja w zachodniej europie jedne z najlepszych na swiecie uczelni ktore sa panstwowe xD
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Nauczyciele to w wiekszosci odrzuty systemu nauczania, ludzie ktorzy za malo sie uczyli, aby wlasnie isc do banku, na stanowisko informatyk 15k, czy tez lingwista. Dlatego ucza w szkole.
ten budżet ma zaledwie 250mld większość to emerytury, wam się pomyliły gospodarki
problem z systemem i jakością nauczania to inna kwestia
to sobie policzcie...nie ośmieszajcie się, nam brakuje kasy na budowę elektrowni atomowej teraz