Aktywne Wpisy
SzopDemaskuje +56
Ze względu na prace w sklepie z elektroniką miałem już realnie kontakt z tysiącem ukraińców od wybuchu wojny i wiecie co? To są osobny prymitywne mentalnie z niskim samoogarnięciem, na poziomie tych hindusów których sciąga PIS. Tylko hindus potrafi pojedyńcze słowa po ANGIELSKU bo korzystają z niego w swoim #!$%@? i chociaż gówno zrozumiesz przez ich dialekt to zawsze coś. A Ukrainiec? Na 100 jak 5 mówi po angielsku to sukces, cała
smutny_login +55
To uczucie gdy trafiła się jakaś para na #badoo, i było pisanie do czasu aż nie napisałem że leczę krowy - para usunięta
Aż mi się przypomina speed dating na którym byłem i te reakcje na informację o tym co robię - bo one myślały że weterynarz to tylko od psów i kotów, one myślały że krów się w ogóle nie leczy
#przegryw #depresja #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #tinder #podrywajzwykopem
Aż mi się przypomina speed dating na którym byłem i te reakcje na informację o tym co robię - bo one myślały że weterynarz to tylko od psów i kotów, one myślały że krów się w ogóle nie leczy
#przegryw #depresja #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #tinder #podrywajzwykopem
A potem placz ze na informatyce painta tylko ucza. No #!$%@? a co myslisz ze jakis dobry programista 15k pojdzie pracowac za 3k i to po latach? XD
A potem płacz ze na angielskim w polsce #!$%@? ucza. A co #!$%@? myślisz że zdolny lingwista pojdzie pracowac w szkole za 3k? XD
A potem placz ze na matematyce debil xD a co myslisz ze zdolny matematyk pojdzie pracowac do szkoly za 3k zamiast do banku za 10?
A potem placz ze mamy #!$%@? sportowcow xD a co myslicie ze zdolny trener pojdzie pracowac w szkole za 3k zl? XD
A potem placz ze chemii, fizyki #!$%@? ucza. A co myslicie ze zdolny chemik albo fizyk pojdzie uczyc za 3k zamiast jechac za granice i rozbijać atomy? xD
Beka z was prymitywy. Przez takich zawistnych polaczkow oswiata nigdy sie nie zmieni i zawsze beda uczyc u nas nieudacznicy.
U nas szkolnictwo zawsze bedzie #!$%@? bo praca to tylko kierat 8-16 wiec kazdy ma miec tak samo bo inaczej to nie praca.
Tak jest ze wszystkim- mlody lekarz? A jakim prawem ma dostac za etat wiecej niz 3k? Niech #!$%@? na kontrakcie po 400 godzin w miesiacu xD
Po prostu w tym kraju jest tak zawistna mentalnosc ze ten kraj nigdy sie nie zmieni. Kiedys myslalem ze to zawistne sowieckie myslenie, ale nie mlodzi ludzie sa tacy sami. U nas nie ma w ogole pojecia patriotyzmu gospodarczego, kazdy mysli tylko o tym jak samemu nie placic podatkow xD jak mowie ze ja nie uciekam w jakies gowno samozatrudnienia to jestem wariatem, bo jak mozna byc tak glupim zeby w podatkach wspierac swoj kraj xD tak jest ze wszystkim, od sprzataczki po prezesow bankow.
#strajknauczycieli #bekazpodludzi #bekazpisu #neuropa #4konserwy #pis #polityka
@MJToshi: Czemu się tak #!$%@?ście tych nauczycieli od WFu? Całej kadry nauczycielskiej to jest może 5%, a stawiacie ich na piedestale przykładu nauczania i obowiązków.
Ja i tak miałem o tyle dobrze, że lubiłem piłkę nożną jak cała moja klasa wiec mogliśmy i co WF grać. Zresztą czasem trener przychodził i pytał co chcemy robić i np. wybieraliśmy unihokeja czy coś innego.
EDIT: No i od czasu do czasu, trzeba było zrobić sprawdziany
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Jestem jak najbardziej za tym żeby nauczyciele godnie zarabiali ale powinno to być na takich samych zasadach jak każde inne prywatne przedsiębiorstow czyli klienci płacą za dane usługi. Oczywiście nie jest to możliwe w obecnym systemie lub jest
Wszystkie polonistki wspominam o dziwo miło, w podstawówce dość wymagająca z pasją. W gimbie starsza babeczka z pasją, w liceum młoda, ale też spoko, czasem widziała, że nas to nudzi wszystko, ale wyrozumiała.
Wszystkie panie i jednego pana od fizyki wspominam