Aktywne Wpisy
SzopDemaskuje +56
Ze względu na prace w sklepie z elektroniką miałem już realnie kontakt z tysiącem ukraińców od wybuchu wojny i wiecie co? To są osobny prymitywne mentalnie z niskim samoogarnięciem, na poziomie tych hindusów których sciąga PIS. Tylko hindus potrafi pojedyńcze słowa po ANGIELSKU bo korzystają z niego w swoim #!$%@? i chociaż gówno zrozumiesz przez ich dialekt to zawsze coś. A Ukrainiec? Na 100 jak 5 mówi po angielsku to sukces, cała
smutny_login +55
To uczucie gdy trafiła się jakaś para na #badoo, i było pisanie do czasu aż nie napisałem że leczę krowy - para usunięta
Aż mi się przypomina speed dating na którym byłem i te reakcje na informację o tym co robię - bo one myślały że weterynarz to tylko od psów i kotów, one myślały że krów się w ogóle nie leczy
#przegryw #depresja #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #tinder #podrywajzwykopem
Aż mi się przypomina speed dating na którym byłem i te reakcje na informację o tym co robię - bo one myślały że weterynarz to tylko od psów i kotów, one myślały że krów się w ogóle nie leczy
#przegryw #depresja #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #tinder #podrywajzwykopem
A potem placz ze na informatyce painta tylko ucza. No #!$%@? a co myslisz ze jakis dobry programista 15k pojdzie pracowac za 3k i to po latach? XD
A potem płacz ze na angielskim w polsce #!$%@? ucza. A co #!$%@? myślisz że zdolny lingwista pojdzie pracowac w szkole za 3k? XD
A potem placz ze na matematyce debil xD a co myslisz ze zdolny matematyk pojdzie pracowac do szkoly za 3k zamiast do banku za 10?
A potem placz ze mamy #!$%@? sportowcow xD a co myslicie ze zdolny trener pojdzie pracowac w szkole za 3k zl? XD
A potem placz ze chemii, fizyki #!$%@? ucza. A co myslicie ze zdolny chemik albo fizyk pojdzie uczyc za 3k zamiast jechac za granice i rozbijać atomy? xD
Beka z was prymitywy. Przez takich zawistnych polaczkow oswiata nigdy sie nie zmieni i zawsze beda uczyc u nas nieudacznicy.
U nas szkolnictwo zawsze bedzie #!$%@? bo praca to tylko kierat 8-16 wiec kazdy ma miec tak samo bo inaczej to nie praca.
Tak jest ze wszystkim- mlody lekarz? A jakim prawem ma dostac za etat wiecej niz 3k? Niech #!$%@? na kontrakcie po 400 godzin w miesiacu xD
Po prostu w tym kraju jest tak zawistna mentalnosc ze ten kraj nigdy sie nie zmieni. Kiedys myslalem ze to zawistne sowieckie myslenie, ale nie mlodzi ludzie sa tacy sami. U nas nie ma w ogole pojecia patriotyzmu gospodarczego, kazdy mysli tylko o tym jak samemu nie placic podatkow xD jak mowie ze ja nie uciekam w jakies gowno samozatrudnienia to jestem wariatem, bo jak mozna byc tak glupim zeby w podatkach wspierac swoj kraj xD tak jest ze wszystkim, od sprzataczki po prezesow bankow.
#strajknauczycieli #bekazpodludzi #bekazpisu #neuropa #4konserwy #pis #polityka
Tylko żeby dostali to normalni nauczyciele, a nie tacy co dalej będą się obijać albo kompletnie nie nadawać. Jakoś to trzeba normalnie rozwiązać ze zmianami systemowymi. Większość z moich nauczycieli, zwłaszcza z ścisłych przedmiotów wyglądała jakby byli wypaleni życiowo i musieli na nas sobie odbić.
Tutaj dochodzimy do sedna, bo tak jak nauczyciel programowania powinien zarabiać o wiele więcej niż przeciętna pensja nauczycielska, tak wielu pozostałych
Komentarz usunięty przez moderatora
@TurboDynamo: za 6k tez nie pojdzie i za 10 tez. dlatego ma 3
@niepanimaju: ciesze sie ze zrozumialas moj wpis i masz swiadomosc ze za 3k po studiach pojdzie pracowac tylko nieudacznik albo społecznik.
@niepanimaju: tak bedzie. I 30 lat historii wolnej polski to potwierdza xD za duzo korwina
A na koniec nauczyciel zalozy parówkowe imperium
@TurboDynamo: i właśnie tym nieudacznikom chcesz dać teraz podwyżkę