Aktywne Wpisy
ricardo +915
#majtczak #wypadek #polska #prawo
Poprzednie znalezisko spadło, także chyba trzeba dodać nowe.
Tak oto wygląda Elżbieta Viroux-Benmansour z kancelarii Viroux & Partners. Domaga się ona w imieniu Majtczaka odszkodowania od mediów, które określały go jako sprawce tragedii. „Implikuje to w przestrzeni publicznej wniosek, jakoby Sebastian Majtczak był odpowiedzialny za przedstawiony w tle spalony samochód w opisywanym wypadku".
1. Nie, nie jest to obrona w sprawie karnej. To Majtczak oskarża media o pisanie o nim jako o sprawcy i domaga się za to $$$
Poprzednie znalezisko spadło, także chyba trzeba dodać nowe.
Tak oto wygląda Elżbieta Viroux-Benmansour z kancelarii Viroux & Partners. Domaga się ona w imieniu Majtczaka odszkodowania od mediów, które określały go jako sprawce tragedii. „Implikuje to w przestrzeni publicznej wniosek, jakoby Sebastian Majtczak był odpowiedzialny za przedstawiony w tle spalony samochód w opisywanym wypadku".
1. Nie, nie jest to obrona w sprawie karnej. To Majtczak oskarża media o pisanie o nim jako o sprawcy i domaga się za to $$$
Kwasny_konfident +294
KUWA!!!! KUWA!!!!!! CO STAM SIĘ DZIEJE!!!!!!
NIE KUPUJCIE ŻELKÓW GUSTO
@ecco ZWARIOWAŁ
CAŁE 5 KG ŻELKÓW DO WYGRANIA AAAAAAAAAAAAAAAAA
NIE KUPUJCIE ŻELKÓW GUSTO
@ecco ZWARIOWAŁ
CAŁE 5 KG ŻELKÓW DO WYGRANIA AAAAAAAAAAAAAAAAA
jezdzil ktos z was na tych elektrycznych rowerach z #canyon?
dobre sa?
mam chec sprawic sobie fajny rower elektryczny i sie waham. czy lepiej cos takiego (tak wiem ze ma silnik taki jaki ma i nie pojade na tym bez pedalowania i nie pojade mega szybko) czy lepiej kupic jakiegos innego i zaplacic komus za przerobke (pewno z komputerowym ograniczeniem ktore na guziku sie sciaga i mozna popitalac i 40)
jakies rady?
tak zebym mogl sobie po lasach i gorkach pohasac a czasem wsiasc i dojechac do pracy gry jestem mega zmeczony i nie chce misie jechac tych 37 km na moim gravelu
#kiciochpyta #pytanie #pytaniedoeksperta
https://www.e-biker.pl/pl/c/Zestawy-do-konwersji/13?gclid=Cj0KCQjws5HlBRDIARIsAOomqA2WMG61f567cB6KnbGTDb_YSQ6p6FKLr0ZUdzL8QDp6fTo0h3yXZ0saAjJAEALw_wcB
https://www.canyon.com/pl-pl/e-bike/neuron-on/
ale slyszalem ze te dostepne nadal przychodza w miare szybko...
Jeździłem na 3 modelach i mam jakieś pojęcie, więc to nie tylko wiedza katalogowa :)
Komentarz usunięty przez autora
@wykopowy_brukselek: a gdzie chcesz jeździć? Ile skoku potrzebujesz?
Mamy teraz 2 testówki w Łodzi i jedną w Trójmieście.
Co mogę napisać? Shimano Steps ma 3 tryby, wspomaga do 25km/h później jest efekt takiej ociężałości roweru, bo każdy swoje waży. Byłem w zimie na singlach i pierwszy raz w-------m się jadąc pod górę bo nie wyhamowałem i wyleciałem z zakrętu :) Inna
Koleś tłumaczy jak to jest z fabrycznymi rowerami i samodzielnym składaniem.
+ można zawiesić coś na kierę i ciach.
Jakiego jesteś wzrostu? Mam listy rowerów poekspozycyjnych i te dwie testówki w roz L.
https://velomania.pl/pl/p/Rower-Focus-JAM-6.7-PLUS-2019/639
BTW na jakich rowerach eMTB śmigałeś?