Aktywne Wpisy

cierpka-rzodkiewka +294
Vamyss +712
Bardzo mnie cieszy nagonka na lekarzy i mówię to jako część tego chorego systemu opieki zdrowotnej.
Myślicie że do Was lekarz jest opryskliwy? Wyobraźcie sobie jaki jest w stosunku do kogoś kto „przywozi mu pracę”.
W systemie PRM pracuje od 5 lat, nie zliczę ile razy zostałem nazwany: głupkiem, debilem, nieukiem. Wielokrotnie byliśmy upokarzani przez nich przy pacjencie, rodzinie pacjenta i reszcie pracowników. Pamiętam historie starych ratowników, którzy mówili że jaki kiedyś lekarze
Myślicie że do Was lekarz jest opryskliwy? Wyobraźcie sobie jaki jest w stosunku do kogoś kto „przywozi mu pracę”.
W systemie PRM pracuje od 5 lat, nie zliczę ile razy zostałem nazwany: głupkiem, debilem, nieukiem. Wielokrotnie byliśmy upokarzani przez nich przy pacjencie, rodzinie pacjenta i reszcie pracowników. Pamiętam historie starych ratowników, którzy mówili że jaki kiedyś lekarze
źródło: 000MZNMUVK645FN0-C323-F4
Pobierz

I nawet jeśli całość nie jest ani tak głęboka, jak mogłaby być, ani też tak wybitna, jak dokonania klasyków fantastyki, dzieło Hamiltona można z czystym sercem polecić miłośnikom gatunku. Bo to po prostu udana książka, lepsza niż większość dostępnej na rynku fantastyki i mająca swój niezaprzeczalny urok. Wato ją poznać, bo dostarcza rozrywki i daje chwilę zapomnienia o świecie, a po to między innymi sięga się po lektury spod szyldu SF. Recenzja powieści Noc bez gwiazd
#recenzja #ksiazka #ksiazki #czytajzwykopem #sciencefiction #scifi
źródło: comment_jYIOtfZxilVQ5UZzPf2vz4Jagc14hUkW.jpg
Pobierz