Aktywne Wpisy

InnyWymiar90 +79
źródło: temp_file4243637656600930981
Pobierz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file4243637656600930981
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Komentarz usunięty przez autora
Jeszcze raz, zdecydowanie się zgadzam!
Usunąłem oryginalny komentarz niestety, ale było tam właśnie, że wielkim plusem są kluby sportowe (~50) różnych spoi różne kółka zainteresowań/stowarzyszenia (~200). Dodatkowo, naprawdę świetny jest fakt, że przynajmniej w moim przypadku, uniwersytet posiada świetny kampus z systemem college i akademikami na wysokim poziomie, gdzie przynajmniej na pierwszym roku mieszka tam 80% studentów a znaczna większość pokojów jest pojedynczych.
ps. dzbany jak piszecie do mnie na prv, to chociaż odblokujcie, bo nie mogę odpisać xD
@websterpl1: chyba żartujesz... tutaj rynek pracy jest inny, ludzi się szanuje, choćby pracowali na prostych stanowiskach. Najważniejsze to iść do porządnej firmy, a nie do Janusza, który cię wyrucha (cwaniaki pracodawcy są wszędzie). Moja firma o mnie dba, nigdy nie miałem odmówionej podwyżki, a na moje szkolenia wydali ok 10 000 funtów. Nikt nigdy się nawet
można się spytać jaką uczelnie kończyłeś w Polsce?
@Kryptonim_Janusz: Zależy od uczelni, ogólnie to dużo. Hindusów/Hindusek też. Pakistańczyków niewiele, raczej Saudów więcej, chociaż cholera ich wie skąd oni wszyscy są. Dużo czarnych też.
W Polsce kończyłem UTP w Bydgoszczy.
Przyczepię się tylko że w przypadku topinamburu trudno mówić o zmianowaniu bo to trudniej zwalczyć niż posadzić więc uja się nauczyłeś w tej polszy (✌ ゚ ∀ ゚)☞