Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 140
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kx_keytinho: To prawda, u mnie jest masa różnych klubów sportowych, siłownie, yoga, zumby i inne cuda. Nie pisałem o tym, bo osobiście nie korzystam. Uczelnia ma cały duży kompleks sportowy w campusie włącznie z basenem.
  • Odpowiedz
@Budo:
Jeszcze raz, zdecydowanie się zgadzam!

Usunąłem oryginalny komentarz niestety, ale było tam właśnie, że wielkim plusem są kluby sportowe (~50) różnych spoi różne kółka zainteresowań/stowarzyszenia (~200). Dodatkowo, naprawdę świetny jest fakt, że przynajmniej w moim przypadku, uniwersytet posiada świetny kampus z systemem college i akademikami na wysokim poziomie, gdzie przynajmniej na pierwszym roku mieszka tam 80% studentów a znaczna większość pokojów jest pojedynczych.
  • Odpowiedz
Chciałbym tylko jeszcze napisać, żeby nikt nie myślał, że studia w uk to spacer po parku. Jest też stres, jest ciężka praca, są duże koszta. Parę razy myślałem, żeby rzucić to w p---u, bo studia i praca na pełen etat to dwa lata wyjęte z życiorysu praktycznie... mimo to uważam że warto.

ps. dzbany jak piszecie do mnie na prv, to chociaż odblokujcie, bo nie mogę odpisać xD
  • Odpowiedz
Zbijanie stawek do minimalnej krajowej i próba wmówienia młodemu, że nic nie potrafi? xd

@websterpl1: chyba żartujesz... tutaj rynek pracy jest inny, ludzi się szanuje, choćby pracowali na prostych stanowiskach. Najważniejsze to iść do porządnej firmy, a nie do Janusza, który cię wyrucha (cwaniaki pracodawcy są wszędzie). Moja firma o mnie dba, nigdy nie miałem odmówionej podwyżki, a na moje szkolenia wydali ok 10 000 funtów. Nikt nigdy się nawet
  • Odpowiedz
@Budo: mogłeś zawołać plusujących, jakbym sobie o tym poście nie przypomniał to bym go ominął ( ͡° ʖ̯ ͡°)
można się spytać jaką uczelnie kończyłeś w Polsce?
  • Odpowiedz
dużo Pakistańczyków i Arabów? (ʘʘ)

@Kryptonim_Janusz: Zależy od uczelni, ogólnie to dużo. Hindusów/Hindusek też. Pakistańczyków niewiele, raczej Saudów więcej, chociaż cholera ich wie skąd oni wszyscy są. Dużo czarnych też.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@Budo: Dzięki za wpis. Gratuluję!

Przyczepię się tylko że w przypadku topinamburu trudno mówić o zmianowaniu bo to trudniej zwalczyć niż posadzić więc uja się nauczyłeś w tej polszy ( )
  • Odpowiedz