Aktywne Wpisy

Czemu nie śpicie?

jobol_pl 0
Allegro wprowadziło 4-1 model hybrydowy. Pięknie się to czyta: https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,6832
#programowanie #programista15k
#programowanie #programista15k
Pracowałbym w modelu 4 x biuro, 1 x zdalnie:
- tak 26.1% (6)
- nie 73.9% (17)

2. Podobnie zarówno plusy i minusy
3. Nigdy nie czułem się traktowany gorzej, czego o latach szkolnych powiedzieć nie mogę.
4. Tak samo, nie robią mi problemów ze chce na pacjentach w szpitalu robić mgr.
6. Z tym różnie bywa ale przeważnie literatura 2010+
7. U nas wiadomo,
@Ataxia: Nie może, bo go zmuszą. Przynajmniej 30% zaliczeń jest z prezentacji, nie da się tego przebimbać. Jak się komuś nie chce uczyć, to może wypie*dalać ogólnie... przez to ludzie są raczej mocno zmotywowani.
@Budo: przecież taką prezentację na poziomie można zrobić w 2 dni. No chyba, że ta prezentacja trwa 2 godziny, ale wątpię
Witam wszystkich (pierwszy wpis ale czytam od lat)
(Na początek krótkie pytanie do @Budo: Anglian uni? Nuffield health, Bupa?)
Potwierdzam co napisał w wątku @Budo, mam bardzo podobne spostrzeżenia z mojego doświadczenia studiów pl vs uk. W pl licencjat UŚ z biologii (w ochronie środowiska, hydro), 2008. Magisterki nie robiłam dlatego że nie chciałam spędzić kolejnych 2 lat w syfie bez życia, prawdopodobne kończąc z
@Ataxia: Nie robi się. Szczególnie jeśli masz mały limit czasu i skomplikowany problem do przedstawienia i jeszcze pracę do podziału z teamem. Tak jak mówię, uczelnie angielskie uczą przygotowania do pracy, a to też praca w zespole. Więc wjebią cię w team 5 losowych osób i musisz sobie radzić i się z nimi dogadać. To jest sztuka ( ͡
A IELTS jest ciezki, nawet bardzo;