Aktywne Wpisy

witam12 +439
Chciałeś zwrócić butelki w sklepie do którego masz najbliżej? Nich z tych rzeczy, musisz dymać z worem niezgniecionyh śmieci do sklepu w którym je kupiłeś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#systemkaucyjny #aldi #z---------------a
#systemkaucyjny #aldi #z---------------a
źródło: 1000028038
Pobierz
MG78 +106
Spytacie dlaczego ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o Japonii i właśnie odwiedziłem magazyn, w którym mogłem je zobaczyć i podpisać te, które dziś wyruszą do pierwszych czytelników.
Jeśli ktoś z Was zamówił Poznaj Japonię na PoznajJaponie.pl lub na Allegro to jego książka też się tam znajduje i jutro w dniu oficjalnej premiery powinna trafić do paczkomatu.
To
A bo napisałem książkę o Japonii i właśnie odwiedziłem magazyn, w którym mogłem je zobaczyć i podpisać te, które dziś wyruszą do pierwszych czytelników.
Jeśli ktoś z Was zamówił Poznaj Japonię na PoznajJaponie.pl lub na Allegro to jego książka też się tam znajduje i jutro w dniu oficjalnej premiery powinna trafić do paczkomatu.
To
źródło: IMG_0657
Pobierz

/plusować, żebym widział, czy ktoś chce poczytać, jak będzie zainteresowanie to napiszę w przyszłym tygodniu/
@jalop: i 3/4 tych wzorow nie pamietasz juz po egzaminie
1. Magisterkę robię w pracy bez problemu
2. Pisząc inzynierkę nie musiałem korzystać z żadnej książki. Wybierałem co chciałem, głównie zagraniczne artykuły
3. Mam dostęp do artykułów z całego świata
4. Mogę sobie wybrać kiedy napiszę magisterkę. W zasadzie mogłem ją pisać przed zdaniem inżyniera, ale jestem leniwy.
5. Psychopatyczni prowadzący na pewno istnieją, ale zawsze ci sami studenci mają z nimi problemy. Ciekawe
@Borntobefit: To jest prawdopodobnie kredyt o którym piszesz, bo tyle się dostaje. Spłata zależy od tego ile brałeś i na ile lat, może to urosnąć mocno jak nie patrzysz na finanse, więc trzeba się pilnować :)
@Budo: Zastanawia mnie to bardzo, bo moja lokatorka (hiszpanka) robi licencjackie w Londynie, niby tam jakas fotografie, ale na niezlej uczelni, a po angielsku, no ledwie duka i mowi, ze polowy rzeczy ktore mowia wykladowcy zwyczajnie nie rozumie.
Ostatnio uczelnia zaoferowala jej indywidualne lekcje angielskiego (co bardzo pozytywnie
O przedmiocie studiów/pracy też zawsze chętnie poczytam. (ʘ‿ʘ)