Wpis z mikrobloga

#neuropa #4konserwy #michalkiewicz

Już raz lewactwo w podobny sposób zaatakowało Michalkiewicza, warto przypomnieć jak pozamiatał te całe towarzystwo Stanisław, bo lewica zdaje się, że nie pamięta tego.
Aż prowadzący musiał zmienić temat.

Wołam towarzystwo, które najbardziej wykazuje się ukazaniem swojej głupoty i stawianiem zarzutów żebractwa Michalkiewiczowi : @manualnyautomat @ote_for_pedro @manualnyautomat @GordonL @Kismeth #polityka
Metzger3 - #neuropa #4konserwy #michalkiewicz

Już raz lewactwo w podobny sposób za...
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@11mac11: @Metzger3: Jak już skończyliście sobie wzajemnie sprawiać przyjemność, to chciałbym tylko podkreślić, że pan Michalkiewicz długo i dużo różnych teoretycznych rzeczy mówił, a jak doszło w końcu do praktyki to go zmiotło z planszy. Dziękuję za uwagę.
  • Odpowiedz
@GordonL: Ignorować twoja durne pytania, no i w sumie ciebie też można. Zawołałem Ciebie by ci pokazać, że już raz takie zabawy w zarzucanie Michalkiewiczowi już były. Zarazem by pokazać innym kogo mam na myśli, pisząc " które najbardziej wykazuje się ukazaniem swojej głupoty i stawianiem zarzutów żebractwa Michalkiewiczowi". Co nie oznacza, że na kolejne durne pytania będę odpowiadał albo na pytanie które kolejny raz zadajesz i gdy uzyskujesz odpowiedz,
  • Odpowiedz
@Metzger3: po co mnie wołasz, dzbanie?

Niech sobie zbiera. Mam gdzieś jego i debili, którzy wpłacają na tak porąbany cel. Wolny rynek, wolna wola.

Ale zdanie swoje co do zajmowania przez niego mieszkania komunalnego
  • Odpowiedz
@GordonL: nie będe się z chamem co nie umie prowadzić dyskusji spierał w stopniu, w którym nie odpowiada na żadne pytania, tylko tworzy kolejne.

A te twoje gówniarskie teksty zgłaszam.
  • Odpowiedz
@abaac: Nawet pederaste i lewicowych ludzi bym bronił przed falszywymi oskarzeniami, a co möwiąc kogoś kogo nienawidzą wszelkiej maści lewicowe ameby umyslowe, bo psuje im "duraczenie" społeczenstwa.
  • Odpowiedz