Aktywne Wpisy

_TiniMini_ +3
Mam problem, bo nie wiem co zrobić. Mogę wrócić do byłej z którą się z 5 lat temu rozstałem, ale oboje jesteśmy dojrzalsi i znamy się jak łyse konie, ale to raczej byłby związek z rozsądku, bo ma kupiony dom w Irlandii dobra pracę i tak dalej, a ja ją już tylko lubię i to jedyna osoba której ufam w 100%
Moge kontynuować znajomość z tą małolata z borderline i potężnym daddy
Moge kontynuować znajomość z tą małolata z borderline i potężnym daddy

ja nie rozumiem ludzi w it kompletnie, na co wy p------------e ten hajs?
Ja zdązyłęm w 3 lata spłacić mieszkanie i samochód, odłożyć sobie blisko 60k (miałem pare nieplanowanych wydatków po drodze niestety), hajs dalej leci co miesiąć faktureczka. Jak mnie zwolnią to mam poduszki na blisko 2 lata.
#programista15k
Ja zdązyłęm w 3 lata spłacić mieszkanie i samochód, odłożyć sobie blisko 60k (miałem pare nieplanowanych wydatków po drodze niestety), hajs dalej leci co miesiąć faktureczka. Jak mnie zwolnią to mam poduszki na blisko 2 lata.
#programista15k

Czy ktoś wie skąd ten użytkownik #car4vip ma te sprzęty? Komentarze są aż nazbyt pozytywne, długie i wyczerpujące, a nawet przypadki zwrotu pieniędzy...Zazwyczaj komentarz to "Polecam" i tyle. #allegro @allegropl #apple
Hej, jaki jest najbliższy czas dostawy MacBooka 13" Pro M1?
Jak wygląda kwestia faktury, dostaję ją teraz przy zamówieniu czy dopiero jak otrzymam sprzęt?
Co w przypadku jak przyjdzie coś nie tak np zła konfiguracja, wtedy trzeba znowu czekać x miesięcy na zwrot i poprawny egzemplarz?
@MGfilms: zakończyłem zamówienia z dostawą na 31.03.21 dziś wysyłam zamówienia .
@niebocentryzm: mam konto car4vip tutaj również , ale pracownik je obsługuje . Czy ja wiem czy wypożyczalnia może być słynna.
tzn że w tych dniach podam dzień przyjęcia towaru , od tego dnia 7 dni roboczych wydanie z ekspedycji i 4/5 dni wysyłka :) Pierwsza informacja email , kolejna o wysyłce sms
No cóż to trzeba mieć nadzieję, że do Świąt dotrze.....
12 listopada odebrałem od kuriera przesyłkę z MBP 16 (z partii, której wysyłka rozpoczęła się 30 września).
Od zakupu minęło 5 miesięcy bez 4 dni.
Tak jak większość z Was nie mogłem potwierdzić daty zakupu urządzenia. Pomógł Pan Marek. W ciągu 14 dni licząc od 18 listopada powinienem mieć aktywowaną gwarancję. I niestety wszystko wskazuje na to, że gwarancja od razu się przyda :(
źródło: comment_1606145546rIclNtJt00XJCA8cY6s2MZ.jpg
PobierzPrzy okazji widzę że masz przycisk enter poziomy prostokątny a nie w formie odwróconego "L". Czy standardowo dostałeś taką klawiaturę czy zmieniałeś coś u Pana Marka w zamówieniu?