Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@czupryneq tak, ale ja tam mam trochę kasy i btc, a te ciule zablokowali mi konto, ja do nich pisze a oni zalewają.
Myślę że nie przez brexit, po prostu bezpośrednią konkurencja
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@plaisant o to może ja mam pecha z nimi. Pamiętasz? Już drugi raz problemy z kontem. Dla mnie to dobry pomysł, ale firma totalnie badziewiasta. Reklamują się też jako karty do podróży, no fajnie, masz problem i przez 4 tyg nie da się skontaktować z nimi.
  • Odpowiedz
@Obruni: Na moje to dwie zupełnie inne usługi w wirexie chodzi głównie o możliwość doładowania portfela krypto i wymiany na inne waluty, żeby móc używać karty. Szyba wymiana krypto na kasę czego revolut nie posiada.
  • Odpowiedz
@Obruni: dziwne jest to, bo mam dwie karty w Revolut (Visa + Mastercard) i Visa przechodzi tzn. pobiera mi hajs z Revolut, ale Wirex odrzuca transakcje i po paru godzinach mi kasa wraca XD
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@czupryneq mnie tak samo odrzucalo revoluta pewnie nie chcą pomagać konkurencji,to rozumie. Wkurzam się na to blokadę konta i brak możliwości kontaktu przez miesiąc. Myślę że wymieniać tak tak, ale nic nie trzymać ani fiata, ani tym bardziej krypto
  • Odpowiedz
@Obruni: pamiętam
w wirexie miałem problem z wypłatą btc bo do wypłaty powyżej 0.01 btc musi być włączony 2FA a ja nie mogłem tego włączyć, włączyłem ale po ponownym wejściu w opcje to było wyłączone, po prostu wypłaciłem w kilku transakcjach po 0.009 btc i przeszło
ja jak mam kupić przez nich btc to wpłacam i odrazu wypłacam btc nie trzymam u nich siana
  • Odpowiedz