Aktywne Wpisy

Vladimis +87
K---a jak żyć w tym kraju.
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto

patryk-kabacinski-1 +171
Morderstwo na bezdomnym w okolicach Muzeum Morskiego w Rotterdamie
https://youtu.be/rRd_eV8Q9sg?t=39
#holandia #mordercy
https://youtu.be/rRd_eV8Q9sg?t=39
#holandia #mordercy
źródło: holandia_m
Pobierz

Probowałem kilka razy doładować Revolutem, ale juz sie nie da, ok probuje zarejestrować nowa kartę - a tu blokada konta z powodów bezpieczeństwa, skontaktuj sie z nami.Tyle ze czat nie dziala- czekasz 2 godz po czym przychodza w tym samym czasie dwie wiadomosci - Hello Im Bogdan, czy jakis inny koles i druga- z powodu twojej nieaktywnosci zamykam czat -MOJEJ nieaktywnosci k---a, po 2 godz czekania i tak w kolko
pisze ticket, po 2 tyg odpowiedz;
Since the message was sent in Offline - it is not possible to recover the information, we are sorry for the inconveniences. Thus, please create a new ticket with an indicated subject of your issue and we'd gladly help you out!
Pisze nastepny ticket i odpowiedz:
Since the message was sent in Offline - it is not possible to recover the information, we are sorry for the inconveniences, please create a new ticket with an indicated subject of your issue and we'd gladly help you out!
I tak od miesiaca.
No k---a nie maja mojego plaszcza.
wczoraj dodawałem kartę z polskiego banku i pieniądze szybko przeszły
Myślę że nie przez brexit, po prostu bezpośrednią konkurencja
w wirexie miałem problem z wypłatą btc bo do wypłaty powyżej 0.01 btc musi być włączony 2FA a ja nie mogłem tego włączyć, włączyłem ale po ponownym wejściu w opcje to było wyłączone, po prostu wypłaciłem w kilku transakcjach po 0.009 btc i przeszło
ja jak mam kupić przez nich btc to wpłacam i odrazu wypłacam btc nie trzymam u nich siana
@plaisant asa przy okazji Revolut sprawdza się fantastycznie przy wyjazdach, niby wiadomo, ale sprawdziłem w praktyce, Płaciłem w Azji, Płaciłem nawet na próbę na lotnisku w Arabii saudyjskiej za jakieś ciastka ( chciałem p--o ale nie mieli :)) wybieralem z bankomatów i zawsze kurs jest lepszy niż w kantorach. To jest genialne, nie trzeba brać z sobą gotówki . Odpada stres z nią związany, albo koszty bankowe.