Wpis z mikrobloga

#bitcoin #kryptowaluty Ostrzegam przed Wirexem, tym bardziej ze wcześniej chwaliłem.
Probowałem kilka razy doładować Revolutem, ale juz sie nie da, ok probuje zarejestrować nowa kartę - a tu blokada konta z powodów bezpieczeństwa, skontaktuj sie z nami.Tyle ze czat nie dziala- czekasz 2 godz po czym przychodza w tym samym czasie dwie wiadomosci - Hello Im Bogdan, czy jakis inny koles i druga- z powodu twojej nieaktywnosci zamykam czat -MOJEJ nieaktywnosci k---a, po 2 godz czekania i tak w kolko
pisze ticket, po 2 tyg odpowiedz;
Since the message was sent in Offline - it is not possible to recover the information, we are sorry for the inconveniences. Thus, please create a new ticket with an indicated subject of your issue and we'd gladly help you out!
Pisze nastepny ticket i odpowiedz:
Since the message was sent in Offline - it is not possible to recover the information, we are sorry for the inconveniences, please create a new ticket with an indicated subject of your issue and we'd gladly help you out!
I tak od miesiaca.
No k---a nie maja mojego plaszcza.
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@czupryneq tak, ale ja tam mam trochę kasy i btc, a te ciule zablokowali mi konto, ja do nich pisze a oni zalewają.
Myślę że nie przez brexit, po prostu bezpośrednią konkurencja
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@plaisant o to może ja mam pecha z nimi. Pamiętasz? Już drugi raz problemy z kontem. Dla mnie to dobry pomysł, ale firma totalnie badziewiasta. Reklamują się też jako karty do podróży, no fajnie, masz problem i przez 4 tyg nie da się skontaktować z nimi.
  • Odpowiedz
@Obruni: Na moje to dwie zupełnie inne usługi w wirexie chodzi głównie o możliwość doładowania portfela krypto i wymiany na inne waluty, żeby móc używać karty. Szyba wymiana krypto na kasę czego revolut nie posiada.
  • Odpowiedz
@Obruni: dziwne jest to, bo mam dwie karty w Revolut (Visa + Mastercard) i Visa przechodzi tzn. pobiera mi hajs z Revolut, ale Wirex odrzuca transakcje i po paru godzinach mi kasa wraca XD
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@czupryneq mnie tak samo odrzucalo revoluta pewnie nie chcą pomagać konkurencji,to rozumie. Wkurzam się na to blokadę konta i brak możliwości kontaktu przez miesiąc. Myślę że wymieniać tak tak, ale nic nie trzymać ani fiata, ani tym bardziej krypto
  • Odpowiedz
@Obruni: pamiętam
w wirexie miałem problem z wypłatą btc bo do wypłaty powyżej 0.01 btc musi być włączony 2FA a ja nie mogłem tego włączyć, włączyłem ale po ponownym wejściu w opcje to było wyłączone, po prostu wypłaciłem w kilku transakcjach po 0.009 btc i przeszło
ja jak mam kupić przez nich btc to wpłacam i odrazu wypłacam btc nie trzymam u nich siana
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@czupryneq
@plaisant asa przy okazji Revolut sprawdza się fantastycznie przy wyjazdach, niby wiadomo, ale sprawdziłem w praktyce, Płaciłem w Azji, Płaciłem nawet na próbę na lotnisku w Arabii saudyjskiej za jakieś ciastka ( chciałem p--o ale nie mieli :)) wybieralem z bankomatów i zawsze kurs jest lepszy niż w kantorach. To jest genialne, nie trzeba brać z sobą gotówki . Odpada stres z nią związany, albo koszty bankowe.
  • Odpowiedz