Aktywne Wpisy

baemaj +69
rodzice pojechali. pokazałam ojcu wykop i mojego ulubionego wykopka. zabroniłam zakładać konto. będzie wchodził jako „gość”. nie wiem czy czuje dobrze człowiek, ale powodzenia. XD

bArrek +44
Ilość miernot konfidenckich z kamerkami musiała wywalić poza skale skoro już nawet rzecznik policji mówi żeby się ogarnąć i nie wysyłać nagrań xd nawet policja ma dość konfidentów a oni zrobili sobie grupy wzajemnej adoracji na facebooku i myślą że robią coś ważnego xdddddd

Podsumowując, jest to kolejny dobry film Marvela stojący na własnych nogach. Jest to ważny aspekt, biorąc pod uwagę, że występuje pomiędzy dwiema częściami Avengers. Znając życie, do tej produkcji już nie wrócę, ale mam nadzieję, że postać Carol Danvers przewinie się jeszcze nieraz przez wielki ekran. Cieszę się, że myliłem się co do tego filmu i bardzo pozytywnie zaskoczyłem. Recenzja Kapitan Marvel
#recenzja #film #filmy #kino #filmnawieczor #ogladajzwykopem #marvel #komiks
źródło: comment_OKUP5SFea2YSeyK8poLdwp9ApAYyBzhT.jpg
Pobierz@NieTylkoGry: Raczej to, że znajduje się pomiędzy dwoma częściami Avengers pomogło temu filmowi, ponieważ duża ilość osób chce wiedzieć co będzie w następnej części.