Wpis z mikrobloga

@Pedalski_Wlamywacz_Dwa: Luzuj, własnie jestem w 26 lvl vs 17 lvl. Po co się pytasz o takie rzeczy. Nikt za Ciebie życia nie ułoży, a kierując się zdecydowaną większością tutaj, możesz równie dobrze iść do fryzjera, zrobić zakola, uciąć nogi, żeby mieć 160 cm wzrostu i spamować na tagu przegryw. Chyba sam powinieneś ocenić na jakim stopniu rozwoju jest i co ma w głowie, a gadanie, że kiedyś ją pokusi na
  • Odpowiedz
@perrod: Praktycznie wszystko. Szczerze mówiąc poziom dogadania mam nieporównywalny z poprzednimi byłymi. Dopiero tutaj mogę być "sobą". Nie ma tematu na który nie możemy porozmawiać, dogadać się. Wizje na przyszłość, cele także się pokrywają. Ogólnie pierwszy raz dziewczynę traktuję także jako najlepszą przyjaciółkę/najlepszego przyjaciela, co jest trochę smutne, że wcześniej tak nie miałem :P Zauroczenie pryskało i była cisza przy telefonach, brak wspólnych zainteresowań, celów, wizji i tematów.

Jednak to
  • Odpowiedz
@perrod: Córka znajomych moich rodziców, którzy sobie czasem dają w palnik :P Ma siostrę w moim wieku, która się żeni za rok. Trochę tutaj wygrałem całą tą otoczką
  • Odpowiedz
czy różnica wieku w związku 9 lat( 24 i 15) jest dla was akceptowalna? szliście byście na takie coś?

@Pedalski_Wlamywacz_Dwa: Jakim związku XD
Facet mający 24 lata nazywający związkiem jakaś relacje z 15 latką prawdopodobnie jest niedorozwinięty pod względem emocjonalny. Emocjonalną amebą
Z byłymi może się nie dogadywałeś właśnei z tego powodu, one czekiwały większej dojrzałości i to Cie kuło.
Z 15 latką czujesz się jak zdobywca bo ona nie
  • Odpowiedz
@Mandark: Nie wiem jak wygląda przeskok 15 vs 17, może jednak coś w tym jest. Ja osobiście nie znam żadnych 15 latek i nie ocenię.

A co do dogadania to bez przesady. Nie uważam, że np. ja, jestem niedojrzały. Byłe pod tym względem przeskakiwałem o parę głów. Mam poważne podejście to wielu spraw, przyszłości jak i do związków czy intymności. Za miesiąc wskoczy mgr. inż, biorę udział w projektach w
  • Odpowiedz