Aktywne Wpisy

Quear +2
smutne ze jakos od 8 lat wiedzialam co chce robic w zyciu i na jaki kierunek isc jednak im blizej tym coraz bardziej mi sie tego odechciewa i wydaje mi sie ze sie nie nadaje w ogole XD to co teraz mi sie wydaje wymarzona praca to chyba tylko speedrun to bezdomnosci albo reszty zycia z depresja ( ͡° ʖ̯ ͡°) pies dla atencji
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Borsukii +7

#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski
@dejvsss Tak jak was czytam, to nie pozostaje mi nic innego niż serdecznie podziękować szkole za niezwrocenie uwagi na gnębienie mnie, a rodzicom za temat tabu w domu czyli związki i s--s.
Mam 27 lat i nigdy nie byłem z dziewczyną.
Jak piszecie że takie młode laski z liceum wiążą się z facetami w moim wieku (ja rozumiem jest były jakieś dziewczyny u mnie w liceum takie w stałych
Komentarz usunięty przez autora
@norepinefryna: o panie borze szumiący. Tak, każda piętnastolatka rozmawia o kartówkce z pszyrki i o swoich lalkach barbie. Dokładnie tak to wygląda.
Owszem, to za duża różnica wieku na taki moment, ale nie róbmy z piętnastolatek dziesięciolatek.
Komentarz usunięty przez autora
Tez nie widze szans na udanie sie jesli ona chociaz nie skonczyla wlasnie szkoly sredniej lub przynajmniej nie jest w klasie maturalnej