Wpis z mikrobloga

@jurgen
@dejvsss Tak jak was czytam, to nie pozostaje mi nic innego niż serdecznie podziękować szkole za niezwrocenie uwagi na gnębienie mnie, a rodzicom za temat tabu w domu czyli związki i s--s.

Mam 27 lat i nigdy nie byłem z dziewczyną.
Jak piszecie że takie młode laski z liceum wiążą się z facetami w moim wieku (ja rozumiem jest były jakieś dziewczyny u mnie w liceum takie w stałych
  • Odpowiedz
@Cryptonerd_io znasz w ogóle znaczenie słowa "p-----l"? Wiesz o tym, że według polskiego prawa 15 latka jest w pełni "legalna" i nawet w najmniejszym stopniu jej partner seksualny nie może być nazywany pedofilem? Możemy dyskutować o tym czy taka relacja ma sens czy nie, ale obrażanie drugiej osoby i nazywanie jej pedofilem gdy nie ma do tego absolutnie ŻADNYCH podstaw jest grubym przegieciem.
  • Odpowiedz
  • 0
@dejvsss Taka różnica to nadal patola imo, albo Ty nie potrafisz znaleźć kogoś w podobnym wieku, stąd idziesz po lini mniejszego oporu, albo ją starsi jarają xD
  • Odpowiedz
O czym chcesz gadać z 15 latką? O twierdzeniu Pitagorasa? Czy o kartkówce z chemii?

@norepinefryna: o panie borze szumiący. Tak, każda piętnastolatka rozmawia o kartówkce z pszyrki i o swoich lalkach barbie. Dokładnie tak to wygląda.
Owszem, to za duża różnica wieku na taki moment, ale nie róbmy z piętnastolatek dziesięciolatek.
  • Odpowiedz
@analogiczna: To jest osoba na zupełnie innym etapie życia - gość jest pewnie na etapie obrony mgr/myślenia o stałej pracy/kredycie a dziewczyna jest w 2(?)gimnazjum? Bo to chyba jeszcze ten rocznik z gimnazjami jak się nie mylę. I pewnie problemy jakie ma to wybranie liceum/przejście przez matmę bo się facetka uwzięła. Przypomnij sobie sama co wtedy robiłaś. Różnica nie jest duża ogółem ale na tym etapie to dwa inne światy.
  • Odpowiedz
@norepinefryna: teraz to już w 8 klasie podstawówki raczej(ostatni rocznik gimnazjalny już je kończy będąc w 3 klasie). Owszem bycie w szkole, gdzie do końca kilka lat a kończenie studiów to zupełnie inne etapy życia. Chodziło mi o to, że nie samym twierdzeniem pitagorasa człowiek żyje w tym wieku. Pomijając już kto próbuje piwa i przegląda p-----b to można mieć jakieś plany na życie, zainteresowania. Zaczynając od tego, że tyle
  • Odpowiedz
@xhxhx: sprecyzuj co mialas na mysli mowiac o odkrywaniu siebie i kobiecosci? kilku partnerow seksualnych? W jakim wieku wedlug Ciebie jest juz czas na wejscie w cos powazniejszego?

Tez nie widze szans na udanie sie jesli ona chociaz nie skonczyla wlasnie szkoly sredniej lub przynajmniej nie jest w klasie maturalnej
  • Odpowiedz