Aktywne Wpisy
Cancermoon +224
To było piękne uczucie do teraz je odczuwam
cmhqwidget +5
Odwrotna Familiada Sezon 2 cz. 2
Zasady: Masz odpowiedzi, zgadnij jakie jest pytanie. Odpowiedzi, które zawierają motyw, który wygrał w poprzedniej grze, będą eliminowane
Żenujący Żart Prowadzącego:
Jak wita się mleko? Mlekovita
W poprzednim odcinku
Prawidłowe pytanie:
Wygrał/a: @Blueweb
Nagroda publiczności dla @spiritus za pytanie:
Panie Areczku co jest dla zarządu?
#odwrotnafamiliada
Zasady: Masz odpowiedzi, zgadnij jakie jest pytanie. Odpowiedzi, które zawierają motyw, który wygrał w poprzedniej grze, będą eliminowane
Żenujący Żart Prowadzącego:
Jak wita się mleko? Mlekovita
W poprzednim odcinku
Prawidłowe pytanie:
Wygrał/a: @Blueweb
Nagroda publiczności dla @spiritus za pytanie:
Panie Areczku co jest dla zarządu?
#odwrotnafamiliada
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
1. Dużo ludzi na portalach tego typu jest na tyle naiwna, że dopuszcza do siebie myśl, że niebieskiego 8/10 zainteresowała
różowa 4/10. Mało tego. Z lenistwa wstawiłem jako zdjęcie profilowe zdjęcie z wykopa, czyli takie, które wyszuka google
grafika, a co za tym idzie demaskowanie profilu potrwa max 30 sekund. Dla niektórych to chyba zbyt trudne zadanie, na
prawdę myślą, że zainteresował się nimi mityczny #chad. Nie wiem, gdzie te panny mają jakiekolwiek odruchy
bezpieczeństwa, bo spotkanie, gdzie zostaną wystawiono przez wykopka spod tagu #przegryw, to najlepsze co może je
spotkać. Co jeśli pod profilem #chad kryje się jakiś przestępca? Pytanie retoryczne...
2. Hipokryzja, czyli coś co na portalach tego typu wiedzie prym. 2 różowe napisały teksem "Cześć, co tam?", mimo, że
same miały w profilu zapisane, że jeśli ktoś tak do nich napisze, to nie odpowiadają. W celu polepszenia zasięgów w
profilu napisałem, że skończyłem prestiżową uczelnię, mam własną firmę oraz wyszukane hobby (paralotniarstwo), co
można zastąpić dwoma słowami, czyli: "Mam kasę". Oczywiście, kiedy w rozmowie próbowałem zapytać o
wykształcenie, pracę danej pani otrzymywałem odpowiedzi jasno sugerujące, że mam do czynienia z osobnikiem "hi hi
kosmetologia hi hi" oraz "hi hi hobby spotkania ze znajomymi, netflix i podróże (jeśli znajdzie się #cuck chętny za nie
płacić) hi hi". Pytań o to czy panna ma własne mieszkanie i dobrej klasy samochód, skoro tego samego oczekuje od
potencjalnego partnera nawet nie zadawałem...
Wyciągając wnioski z tej jednodniowej przygody jestem przerażony tym, jak łatwowierne są niektóre różowe, liczące na to, że przy minimalnym, a często żadnym wysiłku otrzymają od losu #wygryw, czyli bogatego przystojniaka. Pokazuje to pewną tendencję w narodzie pozwalającą, przypuszczać, że piramidy typu #ambergold obiecujące ogromne zyski (#chad u boku), przy zerowym ryzyku i minimalnym wkładzie własnym (podróże hi hi, wygląd się ni liczy hi hi, wyższa szkoła hałasu hi hi 420 hi hi) będą w przyszłości powstawały i naciągały kolejnych ludzi, bo widać, że jesteśmy bardzo łasi na wszelkie "okazje" i nie widzimy żadnego podstępu tam, gdzie coś wydaje się zbyt piękne, żeby było prawdziwe.
Po tej przygodzie tindera usunąłem, bo jest to idealny wpędzacz w kompleksy, gdzie panie nie oferujące nic od siebie szukają księcia z bajki. Taki mirek, który nie daj boże nie wpisuje się w ogólny trend człowieka "zaradnego" i nie ma dajmy na to własnego mieszkania w wieku 22 lat jest po prostu gorszym sortem.
Mogę jedynie do was zaapelować, żebyście nie kreowali sobie obrazu kobiety na podstawie tego, co widzicie na #tinder czy #badoo, bo panny tam przebywające po prostu są intelektualnym planktonem, który nie potrafi często skleić poprawnie zdania w sowim ojczystym języku. Polecam również zrobić sobie przerwę od tagów #p0lka, #logikarozowychpaskow, #madka, bo łapiecie kompleksy nie będąc tego świadomym...
2. Nie rozumiesz trochę kobiet. One piszą
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Ona nie musi czegoś mieć, żeby móc tego wymagać. To facet z natury jest zdobywcą, podbija świat i od zawsze dostarczał zasoby, czy Ci sie to podoba czy też nie. Ja tam się z takimi wymaganiami nie spotkałem, więc musiałeś na jakieś #!$%@? trafić albo im sie po prostu nie spodobałeś z wyglądu.
I chad psuje i spermiarz, ale chad chociaż rucha a spermiarz usługuje a potem samotnie wali konia, po czym spermi i "stara sie" bardziej bo wierzy że to da mu seks.