Aktywne Wpisy

Voltee +537
Allegro kryje oszustów?
Czołem, Mireczki i Mirabelki! Zaszła taka sytuacja, że kupując dyski na #allegro trafiłem na sprzedającego, który, mówiąc wprost, sprzedaje STARE dyski twarde jako NOWE.
Z opinii, które udało mi się znaleźć wychodzi na to, że ten proceder trwa już od dłuższego czasu!
Ponieważ typ czuje się nietykalny, a Allegro mało się tym przejmuje, to stwierdziłem, że może #wykopefekt zrobi swoje.
Czołem, Mireczki i Mirabelki! Zaszła taka sytuacja, że kupując dyski na #allegro trafiłem na sprzedającego, który, mówiąc wprost, sprzedaje STARE dyski twarde jako NOWE.
Z opinii, które udało mi się znaleźć wychodzi na to, że ten proceder trwa już od dłuższego czasu!
Ponieważ typ czuje się nietykalny, a Allegro mało się tym przejmuje, to stwierdziłem, że może #wykopefekt zrobi swoje.
źródło: 10-hgst-slady-po-srubach-joined
Pobierz
Chicane 0

#mecz
źródło: comment_I5ElOzjIZrb6pDE6uJeECv8M3v3om8nV.jpg
Pobierz@JohnRandom: no co? Może nie wiedzieli ¯\_(ツ)_/¯
@JohnRandom: Z drugiej strony do wielu piłkarzy przemawiają tego typu wskazówki, a teoretycy jak Strejlau z rozpiską taktyki na cały mecz i każdych warunkach pogodowych okazują się słabymi trenerami.( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przecież jak przychodził Mourinho to była bieda w United. Jednak jego założenia taktyczne pozwoliły zdobyć ligę europy (przypominam, finał grali z Ajaxem który teraz upokorzył RM ( ͡° ͜ʖ ͡°)), sezon temu zdobyli przecież wicemistrzostwo - także dzięki konsekwencji Mourinho. Problem z nim pojawił się gdy drużyna w końcu poczuła,
@JohnRandom: Mnie bardziej r-------o jak byly reprezentant Polski mowi po meczu, ze on nie wie w sumie w jakich sytuacjach sedzia moze podyktowac karny z reki w polu XD