Aktywne Wpisy
DaVinciEnjoyer53 +49
Staranie sie o laske to 1 wielki mem,postanowiłem być sobą czyli zabawnym+ciekawym typem i co? Ch’j to dało kazda mi pisze że jestem sympatyczny ale raczej nie XD tak samo z miejscami,byla taka zuzka w ktorej sie zakochalem chciałem ją brać w najlepsze miejsca gdzie mozna wziasc dziewczyne lodowisko,lody,kawiarnia,siehi,resteuracje i nic a wczoraj patrze i co? Jest ze swoim gachem w … muzem XDDD typ ją wziął na wystawe garnków z gliny

sossaa +8
Co to jest? Jakąś modyfikacja leoparda? Po co to? Pojazd na wyposażeniu polski #ukraina

#prawakijestrobota
https://www.wykop.pl/link/4827055/comment/63518523/#comment-63518523
Kolega Lipathor akurat podjął tam ze mną racjonalną rozmowę, więc nie szukam innych znalezisk o tej tematyce. Chyba że wołający Invisibleborder swojego taga po prostu nie ma, ale i tak każdy wie o co chodzi.
@StorVoldighed:
Prawaki wykopią każde gówno które atakuje LGBT z bylejakiego źródła.
Równie dobrze mogę założyć stronę prawakidebile.pl, napisać posta na blogu, że lgbt zgwałcili dzieci, a prawaki się zesrają i instant główna xD
Najlepszą kontrą lotna zakopująca bojówka XD
A co, masz monopol?
Ide dalej tostować gejów żeby dupy niektórym tutaj popękały, ciao
Nie robię z siebie ofiary, bo mnie wojenki polityczne po prostu nie obchodzą. Za to obchodzi mnie to, że zdecydowanie brakuje argumentów i normalnych dyskusji, zarówno z jednej jak i drugiej strony i częściej można spotkać się z wzajemnym obrzucaniem się błotem niż próbą polemiki.
Ja bardzo chętnie chciałbym poznać argumenty, które twierdzą, że