Wpis z mikrobloga

@Rzuku: p---------e, studiuję dziennie, pracuję (i nie u rodziny w firmie), wynajmuję mieszkanie i właśnie kupiłem drugie auto za swoje pieniądze. Da się.
  • Odpowiedz
@arhu nie chodzi o to czy się da czy nie, tylko że ludzie którzy mają wszystko na tacy bardzo często żyją w przeświadczeniu że to ich zasługa.
  • Odpowiedz
@fan_comy w sumie też swoim dzieciom zapewnie lepszy start. Jedynie chodzi o to gadanie, że się do tego doszło samemu. Tak samo jak ludzie którzy wzięli kasę na zaoczne/dzienne od rodziców i na utrzymanie w czasie studiów na akademiku plują się do kogoś kto w wieku 25 + zamierza iść na studia/pojechać w świat podróżować / zacząć biznes i nie robić sobie dzieci. Bo jak to tak? Tyle lat na utrzymaniu
  • Odpowiedz
@fan_comy Moi rodzice niestety biedni, a ja dodatkowo z-----y, że studiów mi się nie udało skończyć xd ale wreszcie kończę studia i pracuje z perspektywa na lepsze. Mój kuzyn w tym samym wieku, nie zdał matury i prowadzi sobie małą firmę z ojcem, firma typowo januszowa, gdzie ojciec wszystko zorganizował, a teraz kuzyn buduje sobie teraz dom za własną kasę. xd takie życie. Tylko to dobry chłopak to mnie zazdrość nie
  • Odpowiedz
@mati9815: Widzisz? Nawet tego nie umiesz ogarnąć. Mój komentarz mówił tylko i wyłącznie o osobach, które nie doszły do tego co mają same, a mówią, że tak było. O reszcie nawet się słowem nie zająknąłem, tak samo jak mem o nich nie wspomina.
Jesteś jak wąsaty janusz, który pod postem "jeśli masz 10 lat i bujne wąsy to coś jest nie tak z twoją gospodarką hormonalną" wyjeżdża z "A CO
  • Odpowiedz