Wpis z mikrobloga

@holka-kofolka: taaaaa, to tak jak moj kumpel. Na jedno zainteresowanie. MUZYKA. Nie wyglada to dobrze na profili randkowym, prawda? Tyle
ze jest haczyk xD Gosc ma ponad 1500 winyli, ponad 2500 płyt cd, prawie 1000 kaset, koło 100 szpul do magnetofonu szpulowego, gra w 2 zespołach, w trzecim śpiewa, tworzy w domu muzykę elektroniczna, pisze recenzje płyt do serwisów internetowych, organizuje koncerty.... xD
  • Odpowiedz
@dziki no właśnie widziałam, że to napisałeś i chyba sam masz problem z czytaniem, bo chodziło mi o to, że wcale do podróżowania nie jest potrzebny blog ani instagaram. Oraz o to, że za równo wśród facetów i kobiet są jednostki które ograniczają się tylko do wycieczek allin żeby sobie pić przez tydzień w basenie. Ale nawet takie wycieczki są lepsze niż siedzenie w piwnicy i krytykowanie innych. Sama nie mam
  • Odpowiedz
@dziki no cóż, mówisz, że podróżowanie to dla Ciebie nie jest all in, ale widząc słowo u kogoś od razu zakładasz, że to właśnie ono znaczy. Więc albo używasz takiego skrótu myśliwego bo dla Ciebie podróżowanie to właśnie takie wycieczki, albo jesteś hipikorytą. Założyłam to pierwsze bo mimo wszystko to bardziej pochlebna opcja ;) Z tego co wiem to na tinderze jest mało miejsca na opis i trzeba stosować skróty myślowe,
  • Odpowiedz
@niggerinthebox i tak wymieniłam tylko 1/10 ;) Tylko jako przykład. Bo pewnie jak bym nie napisała, że sama gdzieś jeżdżę to zaraz bym usłyszała, że się odzywam, bo też uprawiam tylko all in. Dla mnie beka to ocenianie ludzi po jednym słowie i dorabianie do tego teorii. Ciągle się tu jeździ po różowych jakie to są nudne i nic ciekawego nie robią, bo większości różowych się nie chce pisać czym się
  • Odpowiedz
@niggerinthebox ale właśnie ja też nie uważam, że to jest lepsze. Właśnie dlatego mnie ten post strigerował bo nie podoba mi się takie wartościowanie "pasji". To właśnie autor tego obrazka uważa, że laski są głupie bo robią coś w jakiś sposób i chciałam tylko podkreślić, że przyjmując autora wartościowanie to faceci robią dokładnie to samo. A ja osobiście uważam, że można mieć różne zajawki. Ktoś czyta jedna książę na rok a
  • Odpowiedz
Niestety czasami może piszę zbyt agresywnie i zapominam, że ktoś to może odebrać inaczej niż mi się wydaje.

@nika_blue: Może coś źle zrozumiałem ;)

Samodzielne podróże są super, ale ja wracam z nich bardziej wykończona niż byłam przed ;) Sam pewnie wiesz jak to
  • Odpowiedz