Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@nex0: póki co używam muzyki Google Play, bo mam darmowy mówiąc próbny. xD Spotify dawno nie używałem, bo miałem Tidala. Napiszę wieczorem jak już będę u siebie. ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
  • 1
@dajpandolara: Ohh, Muzyka Google Play jest bardzo dobra akurat. Używałbym, gdyby nie to, że w USA jest połączona z YouTube Premium i kosztuje 50 zł za miesiąc, a Pandora Plus jest za 17 zł (brak reklam i opcja pobrania piosenek do offline) (absolutnie się nie opłaca, Free nieznacznie gorsza, ale często nie mam Internetu XD) ( ͡º ͜ʖ͡º)

Jak chcesz, to pisz :P
  • Odpowiedz
  • 1
@nex0: fajna jest tutaj możliwość wgrania swoich utworów do biblioteki. ( ͡ ͜ʖ ͡) Szczęśliwy traf także fajny, potrafi fajnie zagrać. Brakuje mi tutaj playlist tworzonych i aktualizowanych przez wytwórnie np Armada Music (muzyka z gatunku house i vocal trance), playlist np Armina Van Buurena i jego ASOT czy innych. Tutaj poszczególne albumy są, ale trzeba samemu dodawać. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@dajpandolara: A no to w Pandorze tworzysz radio, nie zapominasz o łapkach w górę i w dół, dodajesz do radia więcej artystów i po sprawie, Twoje ulubione cechy z 450 wszystkich zostają zapisane i na ich podstawie dostajesz propozycje
  • Odpowiedz