@AaTar: pepsi w smaku według mnie jest mniej słodsza i dlatego wolę ją, ale co ciekawe z tego co patrzyłam się jakiś czas temu (składu chyba nie zmieniają?) to ma więcej cukru od coca coli. ktoś z was też ma odczucie, że pepsi smakuje mniej słodko czy tylko ja taka dziwna?
@AaTar: pepsi w smaku według mnie jest mniej słodsza i dlatego wolę ją, ale co ciekawe z tego co patrzyłam się jakiś czas temu (składu chyba nie zmieniają?) to ma więcej cukru od coca coli. ktoś z was też ma odczucie, że pepsi smakuje mniej słodko czy tylko ja taka dziwna?
@MirabelleCooper: no właśnie dla mnie Pepsi jest o wiele słodsza od coli ¯\_(ツ)_/¯
Większość i tak zawsze cole bierze i ogólnie przyjęte jest że Cola najlepsza. Dla tego ludzie specjalnie na wykopie wola Pepsi bo jacy to oni nie są inni niż wszyscy. Tak jest co jakieś porównanie.
Wole pepsi, bez cukru, ale moj stary to jakis #!$%@? fanatyk pepsi i raz #!$%@? mnie z domu jak kupilem coca-cole i nie chcial mnie wpuscic spowrotem dopoki, przez wizjer nie pokaze mu ze wymienilem ja na pepsi. Wiem ze brzmi jak jakas niesmieszna pasta, ale tak bylo naprawde
Tak z ciekawości - w jaki sposób wykopki uznające niepodległość Kosowa, a nie uznający republik donbaskich to uzasadniają? #ukraina #pytanie #wojna #rosja
#heheszki #pytanie
#teamfortress2
Komentarz usunięty przez moderatora
@MirabelleCooper: no właśnie dla mnie Pepsi jest o wiele słodsza od coli ¯\_(ツ)_/¯
Większość i tak zawsze cole bierze i ogólnie przyjęte jest że Cola najlepsza. Dla tego ludzie specjalnie na wykopie wola Pepsi bo jacy to oni nie są inni niż wszyscy. Tak jest co jakieś porównanie.
Komentarz usunięty przez moderatora
@kurdelebele123: w kraju, z którego "modelki" jeżdżą na wakacje połykać arabskie stolce, to tłumaczy popularność pepsi ¯\(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez autora