Aktywne Wpisy
mati1990 +25
w zeszłym tygodniu wyszedł mail do pracowników że od tego tygodnia jest zakazane logowanie służbowym kontem na prywatnym sprzęcie.
wczoraj na tenancie włączyliśmy integracje do intunea z przypominajką na maila, po zalogowaniu kontem służbowym pod tablicą aktualizacji robi hard reset laptopa i wdraża urządzenie pod intune jako w pełni zarządzane przez firmę.
Dziś przyszedł pierwszy kierownik z innego działu z prywatnym laptopem i żądaniem przywrócenia jego danych.
sorry ale tak się nie
wczoraj na tenancie włączyliśmy integracje do intunea z przypominajką na maila, po zalogowaniu kontem służbowym pod tablicą aktualizacji robi hard reset laptopa i wdraża urządzenie pod intune jako w pełni zarządzane przez firmę.
Dziś przyszedł pierwszy kierownik z innego działu z prywatnym laptopem i żądaniem przywrócenia jego danych.
sorry ale tak się nie

erebeuzet +17
Różowa przyjmuje księdza po kolędzie. Ja nje.
Uciekam z domu, ale teraz muszę pilnować jak będzie szedł co bym sie nie wpakował na minę
Uciekam z domu, ale teraz muszę pilnować jak będzie szedł co bym sie nie wpakował na minę
źródło: temp_file3575548641992636374
Pobierz

Chce przetransferować dwie domeny do których mam kody authinfo ale nie są zarejestrowane na mnie z ovh do nazwa.pl.
Czy nazwa, może żądać ode mnie danych co do tego kto jest właścicielem domeny i bo twierdzi, że samym kod authinfo to za mało do przetransferowania domeny? Dodam, że firma której powierzyłem pieczę nad domenami sobie je przerejestrowała na siebie, podczas gdy ja byłem ich pierwszym właścicielem i firma ta nie chce podać za cholerę tych danych ani zrobić ich z rzutu z panelu klienta a o to właśnie prosi nazwa.pl.
Czy inni rejestratorzy też robią takie problemy?
Z góry dzięki za pomoc.
@wmw987: Coś tu nie gra. Screen na pewno nie byłby dowodem.
PS nazwa.pl to jeden z gorszych wyborów. Ceny Ci po roku dojebia abstrakcyjne.
No właśnie powierzyłem im przerejestrowanie domen i oni to zrobili na ovh i musieli wtedy w tym samym momencie zrobić cesję na swoje dane.
@JcL: Zastanawiałem się nad OVH po tym jak nazwa robi cyrki
Czy jest pewność, że OVH nie
@wmw987: W takiej sytuacji, jeżeli domena była wcześniej zarejestrowana na Ciebie, przyszedłby do Ciebie mail, w którego musiałeś kliknąć. Albo oni mając dostęp do Twojej skrzynki... Bez potwierdzenia z maila na jaki była zarejestrowana domena, nie da się zmienić danych.
Mam już konto na OVH i to dobra opcja masz rację dzieki serio biorę to pod uwagę. Oczywiście emaile mam
Komentarz usunięty przez autora
Do home.pl w przeciwieństwie do nazwy i ovh przenieśli mi już jedną domenę .eu bez problemu. Czekam tylko, aż przyjdą i zaklepią mi transfer .org
Bo zaraz mi się kończy ważność domeny i janusze biznesu z firmy, której mój ojciec zlecił opiekę nad tymi domenami i zrobienie strony dla niego, przerejestrowali te domeny na swoją firmę i teraz wychodzą cyrki, bo dają kody authinfo i wszystko robią z taką łaską, ze mnie nie chcą gadać bo wiedza, że ja mam pojęcie większe albo się zapytam i to ogarnę tylko strugają wielkich fachowców. W sumie