Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@parooow: Abrines, Patterson i pick(i) za Mirotica, a w wolne miejsce w rosterze wchodzi Matthews i z takim składem można atakować playoffy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@parooow: Najbardziej mnie cieszy, że na razie nic nie słychać o plotkach, że Oklahoma rozmawia z Pelicans o Nikoli, bo Presti lubi pracować w ciszy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Trae: Ogólnie mam wrażenie, że po tym sezonie następny może być jednym z najlepszych w historii ligi. Jeśli tylko Durant odejdzie z GSW (a chyba na to się zapowiada) i Kyrie zostanie w Celtics to będziemy mieli tyle drużyn walczących o misia. OKC + Lakers (bo chyba nie ma co się łudzić, że Davis tam nie trafi) + Celtics + Bucks + gdziekolwiek trafi Durant + gdziekolwiek trafi Kahwi +
  • Odpowiedz
  • 0
@parooow: Ale faktycznie, jeśli Durant odejdzie z Warriors, to pierwszy raz od dłuższego czasu nie będzie żadnego wyraźnego faworyta do tytułu. Ciekawie, czy wtedy ratingi oglądalności NBA wystrzelą w górę.
  • Odpowiedz
@Trae: Ostatnim sezonem kiedy była tak równa rywalizacja o tytuł to chyba 2011 i wygrana Dallas, choć wtedy też w grze o tytuł liczyło się raczej 4-5 zespołów. Co do oglądalności to różnie może być, tyle na ile przez wakacje poznałem Amerykanów to tylko się utwierdziłem jak ważne są dla nich liczby/rekordy/statystyki, więc czy rywalizacja będzie dla nich atrakcyjniejsza od dynastii to nie wiem. Dla stałych fanów na pewno, gorzej
  • Odpowiedz