Aktywne Wpisy

JanDzbanPL +57
Scifun założył patronite w celu szybszej produkcji materiałów i od tego czasu nic nie opublikował. W ciągu roku opublikował tylko jeden film o Titanie podzielony sprytnie na 3 filmiki - jeszcze przed założeniem patronite. 50k miesięcznie, 320k łącznie za nic. W ogóle mnie to nie dziwi że Polacy kupują pizzę z serem po 60zl ( ͡° ͜ʖ ͡°) #polskiyoutube #scifun
źródło: 1000019588
Pobierz
https://www.youtube.com/watch?v=mJxbSDpTUWc
Rumuński Pies użył mikrofonu w odpowiedzi na film #snakeiter XDDD
#kiszak
Rumuński Pies użył mikrofonu w odpowiedzi na film #snakeiter XDDD
#kiszak

źródło: comment_RTjTZ7RUz3sJRohc3GtlkBKrVw5kU1KY.jpg
PobierzTakiego robota można kupić. I pewnie tak było. Skorupa kupiona, rozbebeszony, coś tam dodrukowane przez kolegów od 3D. Koledzy od programowania napisali apkę i gotowe :) Pozostało tylko ogarnąć pracę pisemną i poduczyć się na potrzeby zdania egzaminu.
Nigdy tego nie robiłem, ale zgaduję, że wystarczy dać tam metalową ramę z silnikiem z jakimś elementem gumowym trącym o ten okrągły plastik, ten plastic ball nie, a potem pewnie na to idzie jakiś magnes, który ściąga od
Jakby lepiej chyba korzystać z tego niżeli programować samemu chipa w assemblerze (chyba, że się da w C).
Nie wiem, ale budowa PCB pod układ sterujący vs arduino za 4$ to mimo wszystko wiesz...
No dużo roboty oszczędza, dla mnie to akurat super sprawa. Bierzesz arduino i jeb
Komentarz usunięty przez autora