Aktywne Wpisy

erni13 +96
Dostałem dzisiaj nowinę, że zostanę ojcem i mam totalną mieszankę uczuć we łbie.
Z jednej strony się cieszę, bo mam cudowną kobietę, z drugiej strony nigdy nie miałem pozytywnego wzorca ojca, i mały głosik w głowie podpowiada mi, że będę jak mój stary.
Jeśli mieliście podobne sytuacje, to chętnie bym poczytał wasze doświadczenia, najlepiej dla otuchy ¯\(ツ)/¯
#wykopplus30club #rodzicielstwo #ciaza #zwiazki
Z jednej strony się cieszę, bo mam cudowną kobietę, z drugiej strony nigdy nie miałem pozytywnego wzorca ojca, i mały głosik w głowie podpowiada mi, że będę jak mój stary.
Jeśli mieliście podobne sytuacje, to chętnie bym poczytał wasze doświadczenia, najlepiej dla otuchy ¯\(ツ)/¯
#wykopplus30club #rodzicielstwo #ciaza #zwiazki
źródło: image_picker_7CA83F42-8FF0-474C-AB0E-9E9DDEBED4B5-22339-00004E8D0F61B5E3
Pobierz
Paayor +358
Podatek tłuszczowy? Zapraszam obywatelu na wagę, zaraz wyliczymy kwotę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazgrubasow #heheszki
#bekazgrubasow #heheszki
źródło: 1000031512
Pobierz

Chcę kupić dla pewnego sklepu #antywirus ponieważ co jakiś czas bank blokuje im dostęp do konta przez WWW twierdząc, że muszą sprawdzić komputer pod kątem wirusów. Mają jakieś Avast! Bussiness, ale licencja wygasła i nie wiem co najlepiej kupić. Typowy komputer księgowej z Windows 7 Pro. Co polecacie na trzy stanowiska zakupić? Może jest jakaś darmowa alternatywa? Proszę o podpowiedź. Pozdrawiam.
What? Jakiś screenshot akcji, albo komunikat błędu? Nigdy z czymś takim się nie spotkałem.
Może masz jakąś lewą apkę w telefonie, która udaje aplikację banku i coś miesza?
Nie wiem jaki macie profil działalności, ale widzę kilka rzeczy, o których można pomyśleć:
- upewnienie się, że macie dobrze zabezpieczoną sieć firmową (jeśli wifi, to co najmniej wpa2 i mocne hasło),
https://avlab.pl/polecane-darmowe-antywirusy-na-rok-2019-od-redakcji-avlab - dostał maksymalną notę. Jest bardzo rozbudowany, oferuje sandboxa on-premise, firewalla, bezpieczne zakupy i bankowość, url-filtering i kupę innych rzeczy. Sam używam i polecam ;)