Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@ToNieJestWcaleMultikonto: ja pracuje 12h a później siłka. Uwierz mi ale jak się przyzwyczaisz to o niczym innym nie będziesz myślał. Później złapiesz się na tym że jak pominiesz trening to się czujesz fizycznie i psychicznie jak wrak.
  • Odpowiedz
@ToNieJestWcaleMultikonto: U mnie praca niby fizyczna ale nie męcząca. Jedyne co to jestem 8 godzin na nogach. Kiedyś miałem tak, że wstawałem rano i myślałem ale zajebisty trening sobie o--------e a wracałem do domu i padałem jak pet, przemeczylem się chodzilem regularnie i potem było tak ze rano sobie myślałem aa zmęczony to dziś odpuszczę a wracałem z pracy i w głowie tylko siłownia. Początki są trudne ale jak się
  • Odpowiedz
@ToNieJestWcaleMultikonto: jeżeli nie masz aktywności fizycznej w pracy, to tak naprawdę jesteś bardziej zmęczony przez to że nie masz wysiłku fizycznego, tak to prawda że po wysiłku fizycznym jest się chwilę zmęczonym, ale jak się to robi przez jakiś czas to szybko zauważysz że szybciej po zmęczeniu wracasz do stanu normalnego. Dodatkowo masz więcej energii (tak jak w grze masz więcej życia, głupa analogia ale tak to u mnie wygląda).
  • Odpowiedz
@ToNieJestWcaleMultikonto: z moich doświadzeń ziomeczku - 1: dieta; 2: przebadaj stan swoich organów wewnętrznych, zawartości wiatmin, makro- i mikroskładników. Może któryś organ Ci siada (np. mocno otłuszczona wątroba).
  • Odpowiedz