Aktywne Wpisy

Mrtav +23
Kolejny raz zrobię paczkę dla osoby potrzebującej. Budżet +/-350zl. Wiem, że co jakiś czas są tu wpisy osób które są w kryzysowej sytuacji.
Za głupie komentarze podziękuję. Wiem na jakim portalu jestem.
#wykop #wykopefekt #pomagajzwykopem #warszawa #krakow #wroclaw
Za głupie komentarze podziękuję. Wiem na jakim portalu jestem.
#wykop #wykopefekt #pomagajzwykopem #warszawa #krakow #wroclaw

wfyokyga +11
Ciekawe jak nazwą nasze Apaczu? AH-64 Bober albo AH-64 Lisowczyk, jak wy byście nazwali?
źródło: temp_file648603651664209994
Pobierz

Ten wpis poświęcony jest pytaniom, dotyczącym aktualnej rozgrywki w przygodzie w czasach Krucjat. Na pewno o czymś zapomniałam albo niedostatecznie jasno opisałam, więc nie krępujcie się pytać.
@lacuna: To ja się znów przyczepie. Czy dla ścisłości nie powinno być coś w stylu "tak, jeśli potyczka była znacząca", w przeciwnym razie mozemy wytapetować całą droge do Jerozolimy procarzami i dojście tam zajmie milion tur :P
Drugie pytanie, które już tak pewny nie jestem. Czy inżynierowie mogą zbudować prosty taran i przekazać go innemu oddziałowi?
Przykład obecny Bejrut.
Mamy jakieś tam straty i jakieś zasoby do rozdysponowania. Teraz jest nasza tura. Wysyłam deklarację kto ma się regenerować i deklarację co moi ludzie robią. Czy regeneracja wchodzi teraz i ludzie wykonują rozkazy już zregenerowani (w domyśle, że regeneracja trwała w czasie jak jihad się ruszał), czy ludzie mają siedzieć na dupie (rozkaz:
Komentarz usunięty przez autora
1. Czy tylko pułkownik może oddzielić się od armii z innym oddziałem?
2. Czy oddziały mogą dołączyć do marszu innej armii? Inaczej mówiąc, czy można tymczasowo pożyczyć oddziały?
3. Z jaką prędkością na turę porusza się flota?
@kvvach: Chciałabym Ci przypomnieć, że ten temat nie służy do wyrażania nadziei, tylko do zadawania pytań.
@Stah-Schek: Bo myślisz jak powergamer. Ostatecznie będę musiała nagiąć wszystkie wyjątki do mechaniki, które stworzyłam w wyniku zadawanych przez Was pytań i zrażę do siebie jedną
To jak z tym zatrzymaniem na walke? (jeśli ustalimy teraz to żadna strona się nie zrazi bo jeszcze nie miały zastosowania)
@lacuna: Nie bierz tego do siebie serio. Po prostu chce wyjaśnić zagadnienia. Doceniam to co robisz, tylko chce wyjaśnić kwestie których nie rozumiem.
Odpowiadając:
1. Na armię pod Bejrutem nie mogliśmy zareagować. To był ruch krucjaty i krucjata