Aktywne Wpisy

zsokiemowocowym +96
Dzisiaj podsłuchałem, że młody bierze, pół dnia wolnego bo ma rozmowę kwalifikacyjną, to ja szybko myk do kierownika i powiedziałem, że on do żadnego dentysty nie idzie tylko jest zdrajcą i kłamcą.
#czujedobrzeczlowiek #pracbaza
#czujedobrzeczlowiek #pracbaza

Soothsayer +238
Usłyszałem dzisiaj ultra rare komplement w kolhozie od starego: nie sądziłem że tak szybko to załapiesz

#uk #poundland #zwiazki
Poundland przygotował ofertę pierścionków zaręczynowych za funta, z obietnicą, że można je wymienić na inny, jeśli się nie spodoba.
#chybaheheszki
Przeciez to tylko gest, a nie prezent
Bo ciezko sie okreslic w sumie. Z jednej strony skapstwo a z drugiej wlasciwie dlaczego powinien byc jak najdrozszy?
Poundland to tłumaczy, że są to zastępcze pierścionki. Czyli dziewczyna dostaje pierścionek, a potem idzie sobie kupić taki, który jej się podoba.
@asique: reklamuja jako zastepczy do czasu az bedzie nas stac na prawdziwy
Caly czas wracamy do tego co napisalem wyzej.
Teoretycznie cena nie powinna miec znaczenia. Zarowno zareczynowego jak i obraczek. To gest. Poswiadczenie milosci. Ze chcesz z ta osoba spedzic reszte zycia.
Ale utarlo sie ze musi byc jak najdrozszy. I tak jak poszesz - taki na jaki Cie stac, ale nadal najdrozszy. Stac Cie na pierscionek za 1000 to nie kupujesz wtedy za 200
źródło: comment_7chBRYgfKc4JZwWUyyBeR7bdhCdhdjP6.jpg
Pobierz@Lanza: Akurat jest odwrotnie. Nie przywiązuję większej wagi do ceny biżuterii.
W razie jakys kiedys potrzebowal cos spieniezyc to wiecej pozytku bedziesz mial z bizuterii/zlota.
Zawsze jest druga strona medalu.
Zreszta „stac mnie” to nie znaczy „jak bym chcial to bym mogl” tylko bardziej „nawet nie zauwaze braku w portfelu”
@dob3k: a myślisz, że będzie dobrej jakości, na tyle, żeby wytrzymać lata? :)