Wpis z mikrobloga

Boczniaki po tajsku
http://www.jadlonomia.com/przepisy/boczniaki-po-tajsku/

To zdanie z przepisu świetnie pokazuje trudność korzystania z Jadłonomii xD

Tajskiej bazylii w tym przepisie nie da się niczym zastąpić

My użyliśmy tajskiej bazylii że słoika z tygodnia azjatyckiego w Lidlu i wyszło nieźle, ale faktycznie z prawdziwą byłoby na pewno lepiej. Pod przepisem jest lista miejsc, gdzie kupić.

#vegan2019 #weganizm #wegetarianizm #gotujzwykopem
smyl - Boczniaki po tajsku 
http://www.jadlonomia.com/przepisy/boczniaki-po-tajsku/
...

źródło: comment_Et3KjEzjbcKl9h5d5R1SqTKmtzq8GoON.jpg

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
@smyl inspirowałam się tym przepisem przy swoich boczniakach, pominęłam bazylię, a dałam jarmuż i wyszło pycha
pewnie zupełnie inaczej
ale nigdy nie jadłam tajskiej bazylii i raczej nigdy nie zjem, więc wywalone xD

Jadłonomia jest ciekawa, ale to chyba na jej podstawie napisano pastę o łatwym przepisie dla studenta...
  • Odpowiedz