Aktywne Wpisy

Chłop 22 lvl strzelił samobója, bo przerosły go ambicje i oczekiwania od samego siebie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Do tego właśnie prowadzi nieustanny, niekończący się wyścig szczurów i wmawianie młodym ludziom, że muszą być lepsi, mądrzejsi, bogatsi, bardziej prestiżowi.
#korposwiat #samobojstwo #pracait
Do tego właśnie prowadzi nieustanny, niekończący się wyścig szczurów i wmawianie młodym ludziom, że muszą być lepsi, mądrzejsi, bogatsi, bardziej prestiżowi.
#korposwiat #samobojstwo #pracait
źródło: {AB91A847-4A34-4739-A254-3C6137D04B50}
Pobierz
moet +160

#tatuaze #harrypotter
źródło: comment_cKHo8uVGYrvVard9uXcfJQ5rFjH7VtqF.jpg
PobierzW ogóle co to za tekst, ale czego spodziewać się po fance HP ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Po przeczytaniu tego gówna towarzyszyła mi liryczna lobotomia.
Z tatuazem mam troche wspolnego, tu nie ma prostej kreski tylko luk, to wcale nie taka prosta opcja kiedy caly czas naciagasz skore. W dodatku dermalize sam w sobie przeklamuje marszczac calosc .nie wydaje mi sie zeby bylo to technicznie skopane, co najwyzej nie jest idealnie.
@ @NacpanaKislem: Wiesz, jak tak patrzę to też ta folia może trochę zniekształcać obraz, a w razie czego są poprawki. Więc się nie przejmuję. ʕ•ᴥ•ʔ Dziękuję za normalną reakcję. Nie sądziłam, że to aż taka rzadkość.
@unluckysoap: Bo ja nie patrzę na to jak na
Ale czego się spodziewać po kimś kogo jara tak dziecinnym universum
Po prostu mi się zawsze ból dupki włącza, jak sobie myślę, jak z niego robią bohatera XD w ogóle co ta JK, to ja nawet nie XD Przepraszam za te niepotrzebne wywody w tym kontekście, były niekonieczne XD
Harrypotterowe tatuaże bardzo popieram~
A z tatuażowych purystów p----------h o oryginalności beka taka sama jak ze zjebów mówiących o tym, że muzyka musi mieć przekaz i musi łapać za serducho xD
@Epiktet: A co miałam na ręce? :o