Wpis z mikrobloga

@Kinja: luźny tylko co do umiejscowienia, ale plan juz w słowie od lat, w zeszłym roku zrobilam pierwszy i powoli bedzie sie zapełniać
  • Odpowiedz
@Kinja: wiem że w komentarzach Cię zjadą że brzydki i mało oryginalny, ale mi się szalenie podoba. Na internecie to może ma i setka osób ale na co dzień raczej niespotykany (przynajmniej przeze mnie). Zdrowa znoś!
  • Odpowiedz
  • 13
@Mq555: Nie wychodzę z założenia takiego jak opisał @Emerszz - ma mieć po prostu znaczenie dla mnie (i ma bardzo duże) i mi się podobać (a jestem zachwycona). Niemniej rozumiem, że ktoś ma inne zdanie i to szanuję. ʕʔ
  • Odpowiedz
  • 10
@kvoka: Hmm, co poradzę że wpadłam na jakiś pomysł, a później okazało się, że nie byłam pierwsza. ( ͡° ʖ̯ ͡°) Niemniej jak pisałam - rozumiem o co Wam chodzi, ale na szczęście w moim przypadku to nie jest problem. ()
  • Odpowiedz
@Kinja: również szanuje innych mających inne zdanie przy okazji szanując różniące sie zdania innych. Napisałem że według mnie, nie że taki powinien być;) kwestia gustu a są różne. Źle trochę napisałem ten mój pierwszy komentarz. Jest to tatuaż na całe zycie teoretycznie. Więc głupio komuś sprawić jakaś przykrość z tego powodu (pomijając naprawdę głupie i warte śmiechu tatuaże). Ten zielony mi tylko nie podszedł dlatego tak napisałem. Poza tym spoko.
Pozdrawiam
  • Odpowiedz
  • 3
@Emerszz: Ale spokojnie, ja nie z tych obrażających się. A akurat zielony to była moja zachcianka - mój ulubiony kolor, coś ode mnie w tym popularnym wzorze. () Miłego! ʕʔ
  • Odpowiedz