Aktywne Wpisy

MatthewN +11

Goatifi +256
chłop ma 26 lat a wygląda na 56, bycie polskim łyżwiarzem wcale nie jest takie stresujące
#mediolan2026
#mediolan2026
źródło: 639050137258003952-2-scaled
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: 639050137258003952-2-scaled
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Szukałbym pracy z umiejętnościami zerowymi, słyszałem, że u was fajnie i można się czegoś nauczyć.
W sumie to jestem przygotowany na z-----------e i poświęcenie dużo czasu na naukę itd. Mam sporą motywacje do ogarnięcia życia, można powiedzieć, że wychodzę z depresji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czy z takim 'CV' bym coś znalazł?
a tak poważnie to serio zależy mi na wyjściu z przegrywu życiowego, znalezieniu czegoś co mnie rozwinie i pozwoli mi na wejście w dorosłość pewnym krokiem (20lvl here, szkoła skończona).
Normalnie bym tego nie pisał bo są setki testerów, programistów itd szukających pracy, ale spotkałem się kiedyś z informacją, że bywa tak, że przyjmuje się całkowite zero na przyuczenie w testowaniu i ta osoba już zarabia. Może być minimalna, cudów nie oczekuje, 2k na rękę to już byłbym mega szczęśliwy.
Jest szansa na znalezienie jakieś 'pracy' w której mógłbym zarabiać, a przy okazji się uczyć?
Z taką wiedzą nie znajdziesz nic. Sytuacja o której mówisz (przyjmowanie któregokolwiek i uczenie go) skończyła się ok. 8 lat temu.