Wpis z mikrobloga

haloo #testowanieoprogramowania #informatyka #praca
Szukałbym pracy z umiejętnościami zerowymi, słyszałem, że u was fajnie i można się czegoś nauczyć.
W sumie to jestem przygotowany na z-----------e i poświęcenie dużo czasu na naukę itd. Mam sporą motywacje do ogarnięcia życia, można powiedzieć, że wychodzę z depresji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czy z takim 'CV' bym coś znalazł?

a tak poważnie to serio zależy mi na wyjściu z przegrywu życiowego, znalezieniu czegoś co mnie rozwinie i pozwoli mi na wejście w dorosłość pewnym krokiem (20lvl here, szkoła skończona).
Normalnie bym tego nie pisał bo są setki testerów, programistów itd szukających pracy, ale spotkałem się kiedyś z informacją, że bywa tak, że przyjmuje się całkowite zero na przyuczenie w testowaniu i ta osoba już zarabia. Może być minimalna, cudów nie oczekuje, 2k na rękę to już byłbym mega szczęśliwy.
Jest szansa na znalezienie jakieś 'pracy' w której mógłbym zarabiać, a przy okazji się uczyć?
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@VonHautkopf w trójmieście Intel przyjmuje na staż ale trzeba mieć status studenta i coś ogarniać. Generalnie może warto spróbować dostać się na studia/zrobić certyfikaty np cisco.
  • Odpowiedz
@VonHautkopf: Idź do jakiejkolwiek pracy abyś miał za co żyć w międzyczasie ogarnij sobie jakiś popołudniowy staż/ studia zaoczne i jak masz dużo czasu na naukę to ucz się. W rok będziesz miał pracę a przynajmniej nie będziesz przymierał głodem
  • Odpowiedz