Aktywne Wpisy
D07IFP +35
W środę urodził mi się synek (pierworodny). Wiem, że Wykop to nie jest najlepsze miejsce na takie pytania, ale dziś jest niedziela i ciężko zasięgnąć rady specjalisty. Dlatego prośba o wsparcie żebym to jakoś dźwignął - nie tylko plusem na odwagę, ale może również odpowiedziami na moje wątpliwości.
-> Synek przespał pierwszą noc bez większych afer. I po karmieniu śpi raczej spokojnie w sensie czasem ma przez chwile szybszy oddech, albo sobie
-> Synek przespał pierwszą noc bez większych afer. I po karmieniu śpi raczej spokojnie w sensie czasem ma przez chwile szybszy oddech, albo sobie

adamsowaanon +6
Nie boicie się że wam Tusek lub inny hochsztapler podwedzi kapuche z tego IKE, IKZE, czy tym podobnych?
Już raz z OFE se "pożyczył", i powiedzioł że to i tak nie była Polaków kapucha.
Zresztą już się nagonka zaczęła żeby oddawać kapuche bo za mało Polaków tam trzyma.
https://m.youtube.com/watch?v=Dmxexa5nTp4&t=1s&pp=ygUJaG9yeXpvbnR5
A
Już raz z OFE se "pożyczył", i powiedzioł że to i tak nie była Polaków kapucha.
Zresztą już się nagonka zaczęła żeby oddawać kapuche bo za mało Polaków tam trzyma.
https://m.youtube.com/watch?v=Dmxexa5nTp4&t=1s&pp=ygUJaG9yeXpvbnR5
A

Hej, słuchajcie mam takie pytanie. Jest tu jakiś absolwent Big Data na SGH i może podzielić się tym jak jest na rynku? Aktualnie studiuję BD na SGH i mam średnie odczucia. Czy jest sens to teraz rzucać i iść na jakąś informatykę ? Generalnie interesuje mnie głownie działka ML, hurtownie danych, cloud computing, czyli mniej analizy a więcej robienia. Myślałem, że kierunek ten jest właśnie idealny pod to, bo jednak informatyka kojarzyła się mi głównie tylko z programistami, czyli developmentem, czyli klepaniem makaronu carbonara w Javie, czyli raczej nuda. Czy dyplom z SGH jest w ogóle szanowany, zwłaszcza tu w tym świecie IT? skoro aktualnie każdy ma parcie na informatykę byle gdzie, byle tylko było że to informatyka. Przede wszystkim jak, ktoś się może podzielić swoim doświadczeniem to bardzo bardzo byłoby to pomocne :) Dzięki
aha no i właśnie, pytanie czy ten dyplom jest już zaliczany do ukończenia studiów IT czy nie, bo to jest troche taki mind fuck, przecież to nie ekonomia, a Big Data to nic innego jak sektor IT
Generalnie jak