Wpis z mikrobloga

Mam plan zemścić się na #rozowypasek lvl 25. Czemu?

Spotkałem ją na domówce u starego znajomego. Dziś trochę pewniejszy siebie, ale stare uczucia się obudziły. Postanowiłem, że pogram z nią. Przykleiłem uśmiech szczęśliwego faceta, przysiadłem się i nawijam do niej. Umówiłem się na spotkanie, 3 za mną. Relacja typowa - seks układ.
Plan:

#tinder #sympatia #podrywajzwykopem #logikarozowychpaskow #zemsta #zwiazki Wołam @janusz_pol co o tym myśli.
  • 230
@boltzmann: rozebrać do rosołu i zacząć wylewać swoje żale zgromadzone dekadę temu. świetny pomysł. ukarzesz ją na dwa sposoby:
- kiedy zaczniesz swoją tyradę będzie się panicznie bała czy jej zaraz nie poćwiartujesz
- po fakcie uświadomi sobie jak bardzo obniżyła swoje standardy że chciała się przespać z takim wariatem
@boltzmann: weź odpuść, bo po tym co zrobisz to tobie będzie gorzej. Mówienie lasce, która ma powodzenie i zna swoją wartość, że ma kiepskie ciało nic nie da. Pomyśli, że jesteś gejem i tyle. Może jakbyś miał do czynienia z jakąś zakompleksiona czy cos. Widać, że w ogóle nie znacie kobiet. Poza tym 3/10 bo odpisałam
@boltzmann dawanie #!$%@? o to co się robiło w wieku 15 lat xD
No i co z tego, że odwalała jakąś maniane w wieku 15 lat, w tym wieku człowiek ma gówno w łepetynie, a "karanie" za to 10 lat później, gdy człowiek już jest (a przynajmniej powinien być) w miarę dojrzały i odpowiedzialny, jest jednym z większych idiotyzmów o jakich słyszałem. Na miejscu tej dziewczyny zamiast czuć się winną czy "ukaraną",