Wpis z mikrobloga

Mam plan zemścić się na #rozowypasek lvl 25. Czemu?

Spotkałem ją na domówce u starego znajomego. Dziś trochę pewniejszy siebie, ale stare uczucia się obudziły. Postanowiłem, że pogram z nią. Przykleiłem uśmiech szczęśliwego faceta, przysiadłem się i nawijam do niej. Umówiłem się na spotkanie, 3 za mną. Relacja typowa - seks układ.
Plan:

#tinder #sympatia #podrywajzwykopem #logikarozowychpaskow #zemsta #zwiazki Wołam @janusz_pol co o tym myśli.
  • 230
@boltzmann Miałam kiedyś bardzo mądrą nauczycielkę historii która powiedziała, że miewanie klasy to bycie wytresowanym, a nie wychowanym. Klasa to nie jest coś co się miewa ;) No ale życzę powodzenia w mszczeniu się na dziewczynie która dekadę temu mówiła ci niemile rzeczy. Niech żyje dorosłość :)
Musisz potraktować ją jak zabawkę. Wykorzystaj seksualnie, wyruchaj ją ostro niczym #!$%@?ę, po czym wyjdź po prostu nawet się z nią żegnając i urywając kontakt jakby była nicniewartym robakiem.

@Wurzburg: kolejny komentarz do kolekcji który udowadnia, że na wykopie siedzą chore jednostki, psychopaci i po prostu osoby potrzebujące psychiatrycznej konsultacji.
@boltzmann: A ja ci napisalam co oznacza "miewanie" klasy :D Mizogini ci będą przyklaskiwać w pomyśle, bo przecież to wszystko wina loszek xD Plus przecież nikt z was nie zrobił nic głupiego mając 15 lat. Nikogo nie obraził, nie wyzwał, z nikim nie miał kosy. Mieć 25 lat i planować zemstę za coś co się działo w gimbazie - jak to w ogóle brzmi absurdalnie.