Aktywne Wpisy

CzekoDonut +524
źródło: gumczi_kulczi
Pobierz
Frufruf +13
#perfumy
Zapraszam do dyskusji pt. "Wasz największe perfumowe rozczarowania" ( ͡º ͜ʖ͡º) Do jakich zapachów podchodziliście z dużymi oczekiwaniami by ani trochę nie zostały spełnione? Bardziej chodzi o samą kompozycję niż słabiutkie parametry, bo tutaj pewnie łatwo byłoby wymieniać. Do swoich mogę zaliczyć:
1. Sospiro Il Padrino - Porzeczka, rum, amaretto i bergamotka na drzewno waniliowej bazie. Nuty wyglądały bardzo intrygująco i sprawiły, że liczyłem na soczysty owocowy
Zapraszam do dyskusji pt. "Wasz największe perfumowe rozczarowania" ( ͡º ͜ʖ͡º) Do jakich zapachów podchodziliście z dużymi oczekiwaniami by ani trochę nie zostały spełnione? Bardziej chodzi o samą kompozycję niż słabiutkie parametry, bo tutaj pewnie łatwo byłoby wymieniać. Do swoich mogę zaliczyć:
1. Sospiro Il Padrino - Porzeczka, rum, amaretto i bergamotka na drzewno waniliowej bazie. Nuty wyglądały bardzo intrygująco i sprawiły, że liczyłem na soczysty owocowy

Nie wiem jak jajka na śniadanie mogą się znudzić. Ja średnio co 3 dni mam nową, ulubioną wersję :D
3 jajka L
40G majonezu
25G boczku surowego wędzonego w cienkich plastrach
Chili w dowolnej formie ( u mnie sos z kiszonych papryczek wg Kwasiora)
Jajka ugotować ( ja lubię na półtwardo, używam jajowaru).
Boczek wysmażyc na chrupko, zdjąć z patelni i pokruszyć.
Majonez wymieszać z chili.
Przestudzone jajka obrać, pokroić na połówki.
Nałożyć majonez i posypać boczkiem
MAKRO: 621 kcal 25B 57T 3W
Zapraszam również na instagrama ziemniakizostaw
Miłego dnia (。◕‿‿◕。)
#keto #gotujzwykopem #ziemniakizostaw
źródło: comment_QDnN2IoWbEHb8Suyj5DzecwpkaAFVDOv.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Dziękuję (。◕‿‿◕。)
źródło: comment_PDcHXxQ9tZcmOS23d3Tg5ceXj4xfeVxe.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Wołam: @Czeggu @Piono92 @Niekumaty_ @afgann @Otakus @bkwas
Serio nieładne? ( ͡° ʖ̯ ͡°)