Aktywne Wpisy

Paula_pi +10
Ciekawe co robili ludzie w nocy przed włączeniem internetu. Gadali sami do siebie?

tyrytyty +48
tę stronę p----------o, połowa wpisów wieczorami w tygodniu to jest komentowanie jakich gownoprogramów w tv. Ta się j---e z tym a ta z tamtym, wow wow. Ile można czarnolistować ten syf
Jak miałem 16 lat to zastanawialiśmy się kto to ogląda i mieliśmy bekę z boomerów. Teraz wy, k---a, mirki j----e tymi boomerami sami zostaliście. Jesteście jak te rurkowce co chcą na dnie Rowu Mariańskiego tylko żreć i żyć.
ha tfu
Jak miałem 16 lat to zastanawialiśmy się kto to ogląda i mieliśmy bekę z boomerów. Teraz wy, k---a, mirki j----e tymi boomerami sami zostaliście. Jesteście jak te rurkowce co chcą na dnie Rowu Mariańskiego tylko żreć i żyć.
ha tfu

Pomocy (╯︵╰,)
słowo wstępu: "react-router-dom": "^4.3.1",
chcę skorzystać z tablicy dla wartości path, z powodu wielu ścieżek do jednego komponentu
Czemu to działa:
, to działa (skopiowane z dokumentacji):
a to już nie?
strona domowa react-router: react-router wesite
druga opcja jest ze strony z dokumentacją , ale zastanawiam się po co wprowadzili możliwość korzystania z tablic dla wartości path, skoro muszę tego Rout'a poprzedzić pierwszym elementem z tablicy, gdy w grę wchodzą 3 wartości to muszę poprzedzić 2 pierwszymi, gdy tego nie zrobię wartość match.id dla pierwszych ma wartość undefined.
Dzieje się tak tylko gdy chce '/:id' ze ścieżki, dla zwykłych ścieżek działa bezbłędnie.
jak wy rozwiązujecie problem więcej niż jednej ścieżki do jednego komponentu?