@Naturmensch: No ale ma racje, ten zwrot, a konkretnie 'been around the block' ma dwojakie znaczenie, na Tinder lepiej innego użyć, chyba że intencja też była, aby była dwuznaczność.
@Naturmensch: hehe no najlepiej zmienic temat jak sie zostało zjedzonym i wypierdzianym, zobacz czy przecinki dobrze postawilem wszedzie bedzie mial argument
ujmą na honorze to powinno być przypisywanie cech charakteru do narodowości. To jest taki sam stopień s----------a jak przypisywanie cech charakteru kolorowi skory (✌゚∀゚)☞
@terwer358: ludzie jednego narodu dzielą tą samą kulturę, a kultura ma duży wpływ na człowieka. Można to zaobserwować w tysiącach najróżniejszych statystyk. Moja odpowiedź nie była na serio oczywiście, ale jednak trzeba przyznać, że w Polsce takie rzeczy jak rasizm
@szybki_zuk: ludzie tej samej rasy trzymają sie ze sobą, szczególnie mniejszości. Chyba nie mowisz napotkanemu czarnemu, że na pewno napada na sklepy tylko dlatego, że sporo czarnych w USA siedzi w więzieniu. No to dlaczego robisz tak z Polakami?
@terwer358: Tu nie chodzi o mówienie, że jak Polak to na pewno coś tam. Ale faktem jest, że w Polsce pewne złe zjawiska mają się dobrze i trzeba z tym walczyć, przede wszystkim nam będzie lepiej, ale też nie będzie nam to psuć opinii, a to że na takich podstawach inni wyrabiają sobie opinię to niestety fakt.
@szybki_zuk: walczyć, edukować, poprawiać - jak najbardziej. Ale szczytem żenady jest wstydzenia sie swojego pochodzenia tak jak witaminka ze zdjęcia, samotnie na zdjęciu dzierżąca prawdopodobnie swego potomka.
@szybki_zuk Tyle że ta dziewczyna ze zdjęcia o ile to jej dziecko to z-----a sobie życie.Może w Polsce jest rasizm ale Brytyjczycy nie lepsi :have a nice day a za plecami Cię obgadują jak cholera
@taktosiekonczy: ej kurde, znam ją xD z 2-3 lata temu mialem z nią kontakt, nie brnąłem jakoś w tą znajomość, jakiś czas pozniej widze jej zdjecia z jakims czarnym typem w UK, a chwile pozniej, że ciąza XD nie wiem czy bardziej śmiechłem wtedy czy teraz jak to ujrzałem xD
@patrzpan: Niekoniecznie z-----a. A nawet jeśli to nie widzę związku między tym a szkalowaniem za to, że je posiada, a już na pewno za to jakiego jest koloru. Obrażanie samotnych matek na wykop jest żenujące - kobieta jak urodzi ma już nigdy nie szukać związku? Z jakiej racji? Czy mężczyzn też to dotyczy? ;D
@patrzpan: Nie zawsze. Chociaż w warunkach polskich zapewne jest to duży problem. Ale i tak ma większe szanse niż incelowaty wykopek. I nadal nie tłumaczy to obrażania jej, nie ma ku temu podstaw. To jest właściwie odpowiedź nie na temat. Jej "wartość" na rynku matrymonialnym spada nie dlatego, że dziecko źle o niej świadczy, tylko że potencjalni partnerzy mogą nie chcieć nie swojego dziecka, bo to z oczywistych względów spore
taki jest wygląd twój ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_nXO61IwHFIzggRNOj2Lwd6EdmcY7FWLA.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@terwer358: ludzie jednego narodu dzielą tą samą kulturę, a kultura ma duży wpływ na człowieka. Można to zaobserwować w tysiącach najróżniejszych statystyk. Moja odpowiedź nie była na serio oczywiście, ale jednak trzeba przyznać, że w Polsce takie rzeczy jak rasizm
kumulacja