Wpis z mikrobloga

Pijcie ze mno kompot! ( ͡º ͜ʖ͡º) Sukces!
Jakiś miesiąc temu poznałam fajnego niebieskiego, impreza, ewidentnie coś zaiskrzyło w obie strony i romansik jak ta lala się zapowiadał. Noooo! Ale żeby nie było zbyt ekstra, włączyła się #logikaniebieskichpaskow .

Minął jeden dzień, drugi, trzeci, tydzień, półtorej - d--a, nic, cisza, nie odzywa się. Myślę, aha czyli powinnam go spisać na straty, bo jeśli nowo poznanemu facetowi zależy na bliższej relacji, to się w ciągu max trzech dni odezwie i nie ma, że praca, nie ma czasu czy coś tam... Całe życie uczyłam się tej prostej prawdy, za każdym yebanym razem działa.
Wiem, że pojechał za granicę ale to oczywiście niczego nie tłumaczy, bo zagranica nie Księżyc.
Wkurzyłam się, nie powiem że nie, trochę też smutłam. Fajne ciacho było i w sumie szkoda, że nic z tego nie będzie. ()

Żeby wyegzorcyzmować go ze swojej głowy, wywaliłam go ze znajomych FB, ciach i nara. Zero gadania i pretensji, choć tak po babsku miałam ochotę. Nie tym razem. Pierdut bana, życie toczy się dalej...

I wczoraj się odezwał. Przyszła koza do woza. Tęskni! ()

Ha, pamiętajcie Mirabelki, z niebieskimi trzeba krótko. Jak nie pisze i nie dzwoni, nie ma co mu tam jojoczyć bo to i tak nie pomoże, prędzej zaszkodzi bo wyjdzie się na przegrywa w potrzebie. Najlepiej olać gada, zrobić krok do tyłu.
Żadne babskie marudzenie nie wchodzi tak na banię, jak pokazanie że nie wyjemy za nimi do księżyca!

#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
  • 161
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Zielona_Beczka usuń ten post i napisz jeszcze raz z zaznaczeniem, że PISAŁAŚ do niego, a on zlewał temat, bo poplaczesz się, jak zaczniesz czytać te wszystkie komentarze, jaką paniusią jesteś xd
  • Odpowiedz
@Zielona_Beczka: Zrozum, bo pisze to poraz kolejny. Twoje zachowanie nie jest odpowiednie w stosunku do Tego co zrobil facet.
Najpierw ginnazjalne usuwanie ze znajomych, potem nagle znowu mega radosc bo sie jednak odezwal, po 2 tygodniach. Zero refleksji o takim "zachowaniu", po prostu z gimnazjalnego hejtu przechodzisz do wielkiej milosci znowu, nie zwazajac na jego podejscie.
Nie widzisz ze zachowujesz sie jakas lekla niestabilna maniaczka, ktora niestety bardo latwo wykorzystac?
  • Odpowiedz
@Cincinnati_kid: Nie czytasz co piszę, nie komentuj. Jeśli dla Ciebie kopnięcie w rzyć faceta, który serwuje olewkę jest gimnazjalnym zachowaniem albo świadczy o borderline, to naprawdę musisz zmienić poradniki które czytasz.
Tu nie było żadnego hejtu w jego stronę i nie ma żadnej wielkiej miłości dzisiaj.
P--------z jak potłuczony.
  • Odpowiedz
@Zielona_Beczka:
No wlasnie Ty nie czytasz
Otoz wlasnie o to chodzi ze kopniecie takiego faceta byloby BARDZO NA MIEJSCU, i bylaby to jedyna bormalna reakcja na faceta ktroy po prodtu ma gdzies.
Ty natomiast nagle po jednym glupim smsie znowu wpadasz w wielka milosc, olrwajac to co zrobil wczesniej. Nie widzusz ze to jest zachowanie osoby niestabilnej psychicznie?
Zaden, powtarzam zaden facet ktoremu w jakims stopniu zalezy na dziewczynie nie
  • Odpowiedz
@Zielona_Beczka: powiedz mi, ale tak szczerze, jak to jest, ze takie kobiety jak ty sa olewane przez faceta cieplym moczem, a pozniej gdy tylko ten sobie o tobie przypomni bo mu sie zachcialo zaruchac to ty z usmiechem na ustach lecisz mu obciagnac, a potem jak mu sie juz znudzi ruchanie ciebie bedzie cie olewal. jestem naprawde ciekawy bo moja wielka milosc dokladnie tak samo sie zachowywala, czym ktos byl
  • Odpowiedz
@Cincinnati_kid: Po jakim jakim jednym sms-ie? Widzisz, wciąż naginasz rzeczy do swojej świetnej teorii, bo ja tu nic nie mówiłam o jednej wiadomości.

Wiem u czorta, że to że w końcu porozmawialiśmy nie oznacza happy endu. Wszystko jeszcze się okaże. Teraz po prostu jest mi miło. W krytycznym momencie mogłam s-------ć sprawę i zamiast bana udawać, że nic się nie stało - albo gorzej, zagadywać do usranej śmierci (i bez
  • Odpowiedz
@Zielona_Beczka:
Boze, czy wszystko trzeba Tobie pisac doslownie?
Nie wazne czy tych pieknych smsow bylo 5 czy 10.
Tamie zachowanje jest jasne i swiadczy o jednym. ROZUMIESZ TO?

Po prostu Twoja niestabilnosc w polavzeniu z mozliwoscia awansu sprawia ze masz zamglone oczy. Nie widzisz rzeczy oczywistych i chocby on Cie pobil to dalej bys wpadala w zachyt po jego odezwaniu sie
  • Odpowiedz
@Zielona_Beczka: mmm babskie prawdy i mądrości. Wkładane do łba od małego. Nic nigdy tak nie zatruło facetom życia jak ten bezsensowny gnój w waszych łbach którym się kierujecie.
  • Odpowiedz
Zanotuj sobie, że jeśli gościu będzie mi kombinował w takim kierunku, to go co najwyżej spuszczę ze schodów i psem poszczuję
@Zielona_Beczka: spuści to on sie na tworza twarz co najwyzej a ty bedziesz piac nad tym z zachwytu bo masz kiesiel w majtach i nie potrafisz racjonalnie myslec, wszyscy jakos widza jaki to jest typ relacji mimo iz was nigdy na oczy nie widziemi, ale to co opisujesz wystarczy,
  • Odpowiedz