Wpis z mikrobloga

@mika077: A musisz tego samego dnia z tym awizo z---------ć? Nie można kiedy indziej? Na odbiór każdego listu masz 2 tygodnie, na paczkę tydzień.
Protip: unikaj poniedziałków, bo zawsze jest największy ruch. I w środku i pod koniec tygodnia masz najmniejszy.
Protip2: unikaj wizyt 1, 5, 10 i 15 dnia każdego miesiąca, bo jest stado z rachunkami.
  • Odpowiedz
@Zielona_Beczka: daj znać jak pójdzie propozycja apropo np wspólnego sylwestra xD bo tak jak piszą, życzę Ci jak najlepiej, ale takie okresy ciszy już na etapie poznawania wróżą raczej średnio. Tak czy tak powodzonka
  • Odpowiedz
@reasonable: Ze mną wszystko ok. Nie mam szesnastu lat i nie siedziałam w piwnicy przez ostatnie 20. Uczę się na błędach - no wreszcie!

@Gixaar: Coś mi się zdaje, że on sam jest lekko skrzywiony lękiem przed bliskością i dlatego wycofał się na bezpieczną odległość, żeby złapać oddech. Bo początek był naprawdę w dechę, iskry z obu stron a tu raptem bach i nic. Aż wszyscy się dziwili
  • Odpowiedz
@mika077: A musisz tego samego dnia z tym awizo z---------ć? Nie można kiedy indziej? Na odbiór każdego listu masz 2 tygodnie, na paczkę tydzień.

Protip: unikaj poniedziałków, bo zawsze jest największy ruch. I w środku i pod koniec tygodnia masz najmniejszy.
Protip2: unikaj wizyt 1, 5, 10 i 15 dnia każdego miesiąca, bo jest stado z rachunkami.
Dzięki za tipy ale listy które dotyczą mnie to często polecone i jak
  • Odpowiedz