Wpis z mikrobloga

Pijcie ze mno kompot! ( ͡º ͜ʖ͡º) Sukces!
Jakiś miesiąc temu poznałam fajnego niebieskiego, impreza, ewidentnie coś zaiskrzyło w obie strony i romansik jak ta lala się zapowiadał. Noooo! Ale żeby nie było zbyt ekstra, włączyła się #logikaniebieskichpaskow .

Minął jeden dzień, drugi, trzeci, tydzień, półtorej - dupa, nic, cisza, nie odzywa się. Myślę, aha czyli powinnam go spisać na straty, bo jeśli nowo poznanemu facetowi zależy na bliższej relacji, to się w ciągu max trzech dni odezwie i nie ma, że praca, nie ma czasu czy coś tam... Całe życie uczyłam się tej prostej prawdy, za każdym yebanym razem działa.
Wiem, że pojechał za granicę ale to oczywiście niczego nie tłumaczy, bo zagranica nie Księżyc.
Wkurzyłam się, nie powiem że nie, trochę też smutłam. Fajne ciacho było i w sumie szkoda, że nic z tego nie będzie. ()

Żeby wyegzorcyzmować go ze swojej głowy, wywaliłam go ze znajomych FB, ciach i nara. Zero gadania i pretensji, choć tak po babsku miałam ochotę. Nie tym razem. Pierdut bana, życie toczy się dalej...

I wczoraj się odezwał. Przyszła koza do woza. Tęskni! ()

Ha, pamiętajcie Mirabelki, z niebieskimi trzeba krótko. Jak nie pisze i nie dzwoni, nie ma co mu tam jojoczyć bo to i tak nie pomoże, prędzej zaszkodzi bo wyjdzie się na przegrywa w potrzebie. Najlepiej olać gada, zrobić krok do tyłu.
Żadne babskie marudzenie nie wchodzi tak na banię, jak pokazanie że nie wyjemy za nimi do księżyca!

#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
  • 161
@mika077: Jeszcze się nie widzieliśmy, ale sprawy idą ku dobremu i jest miło. ¯_(ツ)_/¯ Cieszę się jak dziecko, w końcu już krzyżyk na tym postawiłam.

A #pokazmorde nie będzie. Nope.
Ty pracujesz na poczcie płacząc na twoje wpisy. Przecież na poczcie nikt ładny nie pracuje i są #!$%@? komunistyczne kolejki. Ja bym nie chciał dziewczyny z poczty
@mika077: Na poczcie większość to babki 45+ ale są i młodsze. Mało nas, ale cóż. ( ͡° ͜ʖ ͡°) W tej firmie praktycznie nie ma rotacji, zajrzysz na chwilę i zaraz dwadzieścia lat się zasiedzisz.

Jak wam dwadzieścia lat potrzebujecie na przekazanie jednej paczki potrzebujecie i jeszcze zgubicie to nie dziwota xd telegram od Gomułki już przepisany czy dalej trzeba czekać?
@mika077: Nie #!$%@?, nasza Poczta jest na 6. miejscu na świecie. Jesteśmy w ścisłej czołówce najskuteczniejszych i terminowo działających operatorów. Większość może nam buty czyścić.

Czyścić buty waszym listonoszom w trakcie roznoszenia listów chyba. Jak ja mam iść na waszą pocztę pjerdoloną to już jestem chory, kolejki pod samo wejście, miasto 70 tys ludzi, na każdą dzielnice oddział ale zawsze kolejka i te stare zmierzłe komunistyczne coorwy w okienkach.
@mika077: To nie przyłaź w godzinach szczytu. Praktycznie na żadnej poczcie nie ma tak, że non stop kolejka do drzwi. Serio, ludzie przychodzą stadem jakby autobus ich przywiózł, a potem marudzą. Czasami wystarczy wrócić za pół godziny i nagle psa z kulawą nogą nie ma.

Co Ty dupcys? Jak mam to inaczej zrobić jak dostaje avizo a pracuje do 16. Ponadto o jakim pół h Ty mówisz... Co ja ma robić