Aktywne Wpisy

jmuhha +73
Nigdy nie wybacze sobie, że zamiast na programistke która nie musi wstawać i pracuje z home office poszłam na lekarke, która musi jeździć do szpitala i zarabia 1/3 tego co programistka (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#programistka15k #programista15k
#programistka15k #programista15k

SzubiDubiDu +193
Przez te ostrzejsze przepisy z wyprzedzaniem na przejściu zauważyłem po sobie, że mniej się skupiam na tym czy jakiś pieszy zbliża się do przejścia a więcej pilnuję czy jadę w równym tempie co auto obok ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ktoś też po sobie zauważył, że mniej zwraca uwagę na rzeczywiste bezpieczeństwo a więcej skupia się by nie zarobić w głupi sposób mandatu?
#polskiedrogi #prawojazdy #kiciochpyta
Ktoś też po sobie zauważył, że mniej zwraca uwagę na rzeczywiste bezpieczeństwo a więcej skupia się by nie zarobić w głupi sposób mandatu?
#polskiedrogi #prawojazdy #kiciochpyta

Jakiś miesiąc temu poznałam fajnego niebieskiego, impreza, ewidentnie coś zaiskrzyło w obie strony i romansik jak ta lala się zapowiadał. Noooo! Ale żeby nie było zbyt ekstra, włączyła się #logikaniebieskichpaskow .
Minął jeden dzień, drugi, trzeci, tydzień, półtorej - dupa, nic, cisza, nie odzywa się. Myślę, aha czyli powinnam go spisać na straty, bo jeśli nowo poznanemu facetowi zależy na bliższej relacji, to się w ciągu max trzech dni odezwie i nie ma, że praca, nie ma czasu czy coś tam... Całe życie uczyłam się tej prostej prawdy, za każdym yebanym razem działa.
Wiem, że pojechał za granicę ale to oczywiście niczego nie tłumaczy, bo zagranica nie Księżyc.
Wkurzyłam się, nie powiem że nie, trochę też smutłam. Fajne ciacho było i w sumie szkoda, że nic z tego nie będzie. (-‸ლ)
Żeby wyegzorcyzmować go ze swojej głowy, wywaliłam go ze znajomych FB, ciach i nara. Zero gadania i pretensji, choć tak po babsku miałam ochotę. Nie tym razem. Pierdut bana, życie toczy się dalej...
I wczoraj się odezwał. Przyszła koza do woza. Tęskni! (。◕‿‿◕。)
Ha, pamiętajcie Mirabelki, z niebieskimi trzeba krótko. Jak nie pisze i nie dzwoni, nie ma co mu tam jojoczyć bo to i tak nie pomoże, prędzej zaszkodzi bo wyjdzie się na przegrywa w potrzebie. Najlepiej olać gada, zrobić krok do tyłu.
Żadne babskie marudzenie nie wchodzi tak na banię, jak pokazanie że nie wyjemy za nimi do księżyca!
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Komentarz usunięty przez moderatora
@Zielona_Beczka: nie tylko tobie. Ma pewnie parę pół do obrobienia...
Trafiła kosa na kamień.
A tak na serio to taka olweka prze tydzień czy dwa jest po prostu nieelegancka.
Nawet gdyby to miał być krótki romans, to wypada się odezwać.
Przerabiałam to tyle razy, że mogę napisać poradnik "Jak popsuć znajomość na starcie".
Pisanie i zagadywanie gdy ktoś sam nie przejawia inicjatywy będzie na drugim miejscu. Na pierwszym jest wyskakiwanie z łachów na "dzień dobry".
Komentarz usunięty przez autora
Przy okazji, koledzy pamiętajcie: nawet do średniej laski uderza stado facetów, jeżeli ona się pierwsza odezwie, to sa dwa rozwiązania zagadki - albo wyglądasz prawie jak Brad Pit, albo jest coś z nią nie tak. Desperacja u laski to albo znaczy że jest #!$%@? albo już teraz koniecznie musi mieć dziecko. Także