Wpis z mikrobloga

Pijcie ze mno kompot! ( ͡º ͜ʖ͡º) Sukces!
Jakiś miesiąc temu poznałam fajnego niebieskiego, impreza, ewidentnie coś zaiskrzyło w obie strony i romansik jak ta lala się zapowiadał. Noooo! Ale żeby nie było zbyt ekstra, włączyła się #logikaniebieskichpaskow .

Minął jeden dzień, drugi, trzeci, tydzień, półtorej - d--a, nic, cisza, nie odzywa się. Myślę, aha czyli powinnam go spisać na straty, bo jeśli nowo poznanemu facetowi zależy na bliższej relacji, to się w ciągu max trzech dni odezwie i nie ma, że praca, nie ma czasu czy coś tam... Całe życie uczyłam się tej prostej prawdy, za każdym yebanym razem działa.
Wiem, że pojechał za granicę ale to oczywiście niczego nie tłumaczy, bo zagranica nie Księżyc.
Wkurzyłam się, nie powiem że nie, trochę też smutłam. Fajne ciacho było i w sumie szkoda, że nic z tego nie będzie. ()

Żeby wyegzorcyzmować go ze swojej głowy, wywaliłam go ze znajomych FB, ciach i nara. Zero gadania i pretensji, choć tak po babsku miałam ochotę. Nie tym razem. Pierdut bana, życie toczy się dalej...

I wczoraj się odezwał. Przyszła koza do woza. Tęskni! ()

Ha, pamiętajcie Mirabelki, z niebieskimi trzeba krótko. Jak nie pisze i nie dzwoni, nie ma co mu tam jojoczyć bo to i tak nie pomoże, prędzej zaszkodzi bo wyjdzie się na przegrywa w potrzebie. Najlepiej olać gada, zrobić krok do tyłu.
Żadne babskie marudzenie nie wchodzi tak na banię, jak pokazanie że nie wyjemy za nimi do księżyca!

#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
  • 161
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mika077: A zlecenie wrzutu do skrzynki? Jeśli nie administracja czy sądówki, i nie ZPO, to może lądować w skrzynce bez niczyjego podpisu pod warunkiem że dasz taką dyspozycję. Druga sprawa, list polecony (każdy!) leży kamieniem w placówce obsługującej adresata i po awizowaniu nikt nie ma prawda go stamtąd ruszyć, chyba że adresat zażyczy sobie dosłanie/przekierowanie (nie działa na polecone administracyjne, w postępowaniu cywilnym i karnym).
  • Odpowiedz
@mika077: A zlecenie wrzutu do skrzynki? Jeśli nie administracja czy sądówki, i nie ZPO, to może lądować w skrzynce bez niczyjego podpisu pod warunkiem że dasz taką dyspozycję. Druga sprawa, list polecony (każdy!) leży kamieniem w placówce obsługującej adresata i po awizowaniu nikt nie ma prawda go stamtąd ruszyć, chyba że adresat zażyczy sobie dosłanie/przekierowanie (nie działa na polecone administracyjne, w postępowaniu cywilnym i karnym).

O kurde normalnie już nie
  • Odpowiedz
@Zielona_Beczka: po Twoich wpisach i zachowaniu mozna wyczuc ze jestes dosc niestabilna, byc moze masz nawet borderline
Skrajne zgrywanie niedostwpnej przy facecie ktory sie podoba, maniaklne mysli o nim, najpierw usuwanie go ze znajomych potem teksty o tym ze "lize z reki", hustawka zachowan
Nir wyglada to zbyt dobrze. Myslalas o psychologu?
Co do niego, to facetowi ktory zalezy raczej na pewno nie przyjdzie do glowy nie odzywac sie przez
  • Odpowiedz
  • 1
Gdy się pisze o 3 w nocy, że cholernie tęsknisz to jest grubo... :) Więcej nie wymagajcie.

@Zielona_Beczka Najczęściej dzieje się tak przez wysoką zawartość alkoholu we krwi, no ale obym się mylił. Życzę powodzenia ;)
  • Odpowiedz
@Zielona_Beczka: Nie, analizuje tylko Twoje zachowanie, a ono pokazuje mega hustawke, co juz zreszta masa osob wytknela.
Widzicie sie na imprezie na ktorej jest super, i po tygodniu wszystko sie zmienia i nagle z manii wpadasz w hejt. Usuwasz ze znajomych co w ogole jest jakas abstrakcja na poziomie gimnazjum. A potem jak sie nagle po tygodniu odzywa to znowu milosc i nadzieja.
Niestety to zachowanie jest lekko niestabilne.
Lub
  • Odpowiedz
@Cincinnati_kid: Wyciągasz złe wnioski. To nie jest żadna "mega huśtawka" ani border wkurzyć się na faceta, bo się nie odzywa ponad dwa tygodnie i jeszcze nie odpisuje jak ostatni cymbał. ( ͡º ͜ʖ͡º)
To normalne asertywne zachowanie.

A że teraz się cieszę, że coś ruszyło i jednak tęskni, bo facet w sumie mi się podoba. A co, może mam fochy kręcić w nieskończoność?
Odezwał się,
  • Odpowiedz